marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Samsung načrtuje več vodoodpornih telefonov serije Galaxy A


10.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung je že predstavil več kot pol ducata pametnih telefonov serije Galaxy A, ki so odporni na vdor vode. Glede na zadnje govorice pa pri proizvajalcu v prihodnjem letu načrtujejo še več mobilnikov te serije, ki bodo vodoodporni, s tem pa želijo konkurirati vse bolj prodornim kitajskim znamkam.

Kateri pametni telefoni v liniji Galaxy A bodo imeli oznako IP? Glede na navedbe korejskega portala The Elec bodo to lastnost imeli vsi mobilniki od Galaxy A33 dalje. Doslej je Samsung predstavil pet pametnih telefonov Galaxy A z odpornostjo proti prahu in vodi IP68 ter štiri z oceno IP67.

Pri The Elec še trdijo, da bo Samsung za dosego standarda IPxx na teh mobilnikih uporabil membranske materiale in vodoodporen silikon. Prvi bo uporabljen za mikrofon in zvočnik, drugi pa za tesnjenje polnilnega priključka.

Samsung še ni razkril ničesar o pametnih telefonih Galaxy A modelnega leta 2022, vendar iz prejšnjih govoric vemo, da bo podjetje predstavilo vsaj Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G in Galaxy A73 5G. Nekaj zapisov smo zasledili tudi za Galaxy A23, ki naj bi imel primarno kamero ločljivosti 50 MP in bo na voljo v različicah 4G in 5G.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki