marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Samsung načrtuje več vodoodpornih telefonov serije Galaxy A


10.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung je že predstavil več kot pol ducata pametnih telefonov serije Galaxy A, ki so odporni na vdor vode. Glede na zadnje govorice pa pri proizvajalcu v prihodnjem letu načrtujejo še več mobilnikov te serije, ki bodo vodoodporni, s tem pa želijo konkurirati vse bolj prodornim kitajskim znamkam.

Kateri pametni telefoni v liniji Galaxy A bodo imeli oznako IP? Glede na navedbe korejskega portala The Elec bodo to lastnost imeli vsi mobilniki od Galaxy A33 dalje. Doslej je Samsung predstavil pet pametnih telefonov Galaxy A z odpornostjo proti prahu in vodi IP68 ter štiri z oceno IP67.

Pri The Elec še trdijo, da bo Samsung za dosego standarda IPxx na teh mobilnikih uporabil membranske materiale in vodoodporen silikon. Prvi bo uporabljen za mikrofon in zvočnik, drugi pa za tesnjenje polnilnega priključka.

Samsung še ni razkril ničesar o pametnih telefonih Galaxy A modelnega leta 2022, vendar iz prejšnjih govoric vemo, da bo podjetje predstavilo vsaj Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G in Galaxy A73 5G. Nekaj zapisov smo zasledili tudi za Galaxy A23, ki naj bi imel primarno kamero ločljivosti 50 MP in bo na voljo v različicah 4G in 5G.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki