marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Samsung vabi navdušence po vsem svetu v prostore Galaxy Experience Spaces


06.07.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung je napovedal odprtje sedmih prostorov Galaxy Experience Spaces po vsem svetu, kjer bodo predstavljeni novi načini opravljanja nalog, komuniciranja in ustvarjanja z umetno inteligenco Galaxy AI v okviru najnovejšega ekosistema Galaxy.

Na lokacijah v Parizu, Berlinu, New Yorku, Dubaju, Džakarti, Seulu in Tokiu lahko oboževalci po vsem svetu na poglobljen in interaktiven način iz prve roke spoznajo naslednjo fazo Galaxy AI.

»Ker Samsung še naprej razvija Galaxy AI in ga pelje še korak naprej, smo zavezani zagotavljanju edinstvenih in optimiziranih doživetij Galaxy AI, ki najbolje ustrezajo vsakemu dejavniku oblike, od najnovejše Galaxy Z serije do širšega ekosistema Galaxy,« je dejal Jamie Park, podpredsednik in vodja skupine Experience Marketing Group, Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. »Navdušeni smo, da lahko predstavimo nov svet možnosti in navdušencem nad Galaxy ponudimo ekskluziven pogled na to, kako lahko zmogljivosti Galaxy AI v ekosistemu Galaxy izboljšajo naše vsakdanje življenje.«

Glede na to, da je poletje glavna sezona počitnic in daljših potovanj, Galaxy Experience Spaces vključujejo koncept potovanja in vabijo uporabnike, da vidijo, kako lahko različne funkcije Galaxy AI obogatijo vsako potovanje. Obiskovalci se bodo ob vstopu popolnoma potopili v doživetja Galaxy AI in imeli priložnost raziskati inovativne načine potovanja z Galaxy AI. Te funkcije prikazujejo nove načine za povečanje produktivnosti s poenostavitvijo načrtovanja in organizacijo potovanj, nove načine za zajemanje nepozabnih trenutkov ter omogočajo komunikacijo brez bremena jezikovnih ovir.

V izbranih prostorih Galaxy Experience Spaces lahko obiskovalci sodelujejo v različnih programih in na najnovejših napravah Galaxy na poglobljen način preizkusijo najnovejše funkcije Galaxy AI.

Lokacije Galaxy Experience Spaces:
● Pariz: 10. julij do konca oktobra: Av. des Champs-Élysées 125, 75008 Pariz, Francija
● Berlin: 10. julij do 7. avgust: Mall of Berlin, Leipziger Pl. 12, 10117 Berlin, Nemčija
● New York: 10. julij do 7. avgust: 500 Broadway, New York, NY 10012, ZDA
● Dubaj: 11. julij do 7. avgust: Mall of Emirates, Sheikh Zayed Road, Al Barsha 1, Dubaj, ZAE
● Džakarta: 11. julij do 4. avgusta: Kota Kasablanka, Jl. Casablanca Raya Kav. 88, Jakarta Selatan 12870, Indonezija
● Seul: 11. julij do 11. avgust: Hyundai Seoul, 108 Yeoui-daero, Seul, Južna Koreja
● Tokio: od 11. julija do 6. avgusta: Shibuya Tsutaya (Q front), 21-6 Udagawacho, Shibuya City, Tokio 150-0042, Japonska

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki