marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung v Sloveniji začenja proces menjave Galaxy Note7


28.09.2016
Objavil: Dare Gliha

Samsung je sporočil, da je v Sloveniji pričel s procesom menjave Galaxy Note7, v okviru katerega bodo lahko uporabniki obstoječega Galaxy Note7 zamenjali za popolnoma nov Galaxy Note7.

Podjetje Samsung Electronics je 2. septembra oz. takoj po tem, ko je temeljita raziskava razkrila težavo, omejeno na baterijsko celico pri Galaxy Note7, zaustavilo prodajo in dostavo Galaxy Note7 po celem svetu in najavilo proces menjave Galaxy Note7.

Od prvotne raziskave dalje si podjetje Samsung prizadeva, da zagotovi najvišjo možno kakovost izdelave in teste kakovosti. Na podlagi opravljenih podrobnih preiskav so prepričani, da je težava z baterijo pri novih Galaxy Note7 popolnoma odpravljena. Novi Galaxy Note7 so uporabnikom v Sloveniji na voljo od pretekle nedelje dalje.

Čeprav so prejeli le manjše število poročil o incidentih, je varnost uporabnikov absolutna prioriteta podjetja Samsung, zato poleg procesa menjave Galaxy Note7 Samsung predstavlja tudi dodatne ukrepe, katerih namen je zaščita varnosti uporabnikov in hkrati spodbuda vsem uporabnikom Galaxy Note7, da karseda hitro zamenjajo svoje Galaxy Note7:

• Posodobitev programske opreme za baterijo: Samsung je na vseh Galaxy Note7, ki so bili v predprodaji v Evropi, posodobil programsko opremo, ki bo napolnjenost baterije omejila na 60 %. Preteklo nedeljo je bila ta programska oprema že posodobljena na obstoječih Galaxy Note7. Z načrtno omejitvijo popolne napolnjenosti baterije Galaxy Note7 skuša Samsung zmanjšati tveganje pojava incidentov in hkrati spodbuditi uporabnike obstoječih Galaxy Note7, da karseda hitro zamenjajo svoje Galaxy Note7 za popolnoma nove Galaxy Note7.

• Preverjanje serijske številke Galaxy Note7: uporabniki Galaxy Note7 lahko prek temu namenjene spletne strani vnesejo IMEI številko svojega Galaxy Note7 in se tako prepričajo, da morajo obstoječi Galaxy Note7 zamenjati za popolnoma nov Galaxy Note7.

Uporabniki, ki svoj obstoječi Galaxy Note7 zamenjajo za nov Galaxy Note7, so lahko prepričani, da njihov nov Galaxy Note7 nima okvarjene baterijske celice, kar je jasno razvidno tudi po barvi baterijske ikone v orodni vrstici. Vsak Galaxy Note7, ki v orodni vrstici, na zaslonu ob izklopu naprave in na zaslonu z vklopljenim načinom Always On, prikazuje ikono baterije v zeleni barvi, je zagotovljeno varen za polnjenje. Posodobljena programska oprema je uporabnikom na voljo od pretekle nedelje dalje.

Saša Oravec, direktor oddelka mobilne telefonije v Samsung Electronics za regijo SEAD, je izjavil: “Naša prioriteta je varnost naših uporabnikov, zato vse uporabnike Galaxy Note7 naprošamo, da takoj ukrepajo in še danes zamenjajo obstoječi Galaxy Note7 za popolnoma novega. Vsem uporabnikom Galaxy Note7 se iskreno opravičujemo, ker prvotni Galaxy Note7 niso dosegli standardov odličnosti, kakršne so pričakovali od izdelkov podjetja Samsung, in se jim hkrati zahvaljujemo za razumevanje in potrpljenje v tem času. Prepričani smo, da bodo po zamenjavi obstoječih Galaxy Note7 za popolnoma nove Galaxy Note7 lahko uživali v izkušnji pametnega telefona vrhunske kakovosti.”

Vse najnovejše informacije o procesu menjave Galaxy Note7 se nahajajo na spletni strani http://www.samsung.com/si/note7exchange/.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki