marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

Samsung globalno uvaja začasno varnostno kopijo v oblaku


03.11.2023
Objavil: Dare Gliha

Samsung je globalno uvedlo začasne varnostne kopije v oblaku (Temporary Cloud Backup), varen in enostaven način shranjevanja in prenosa pomembnih podatkov. V primerih, ko uporabniki telefonov Samsung Galaxy občutijo zaskrbljenost zaradi izgube podatkov, vključno s fotografijami, videoposnetki in zasebnimi datotekami, je ta funkcija zasnovana tako, da zagotavlja občutek varnosti in pomiritve.

Poudarja stalno zavezanost podjetja Samsung k zagotavljanju zmogljivih in povezanih izkušenj, ki uporabnikom olajšajo življenje.

"Začasna varnostna kopija v oblaku uporabnikom zagotavlja zanesljiv in priročen način za varnostno kopiranje in obnovitev pomembnih podatkov," je dejal Chiyoung Seo, podpredsednik in vodja skupine za Cloud, oddelek Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. "Namen te nadgrajene izkušnje preklapljanja, ki temelji na Samsung Cloud , je uporabnikom telefona Samsung Galaxy zagotoviti mirnost, da dragoceni podatki ne bodo izgubljeni. To omogoča moč povezanega ekosistema Galaxy."

Uporabniki lahko prek svojega računa Samsung prenesejo svoje podatke v shrambo v Samsung Cloud, kjer so shranjeni na varnem in pripravljeni za ponovni prenos. Storitev je brezplačna in nima omejitve skupne hrambe, vendar je velikost posameznih datotek omejena na 100 GB. Računalnika ali zunanje pomnilniške naprave ni treba uporabljati, vendar je za prenos podatkov potrebna povezava Wi-Fi.

Podatki so shranjeni največ 30 dni od datuma uporabnikove prve varnostne kopije. V tem obdobju lahko uporabniki obnovijo svoje podatke, kadar koli želijo. Uporabniki so obveščeni, ko se približajo roku, preden se njihovi podatki samodejno izbrišejo.

Ena skrb manj med popravili ali zamenjavami

Začasna varnostna kopija v oblaku (Temporary Cloud Backup) je idealna storitev za zagotavljanje ohranjanja podatkov v različnih primerih, ko so uporabniki zaskrbljeni zaradi izgube podatkov, na primer pri popravilu pametnega telefona. Samsung začasno varnostno kopijo v oblaku zdaj vključuje kot del načina vzdrževanja, kar pomaga zagotoviti, da so osebni podatki na napravi , vključno z zasebnimi datotekami v varni mapi (Secure Folder), varno kopirani za obnovitev po popravilu.

Ta funkcija bo uporabnikom telefonov Samsung Galaxy pomagala tudi pri udobnejšem nadgrajevanju naprav, saj jim bo olajšala zamenjavo naprave. Za tiste, ki se pripravljajo na prihod svoje nove prednaročene naprave, je začasna varnostna kopija v oblaku zanesljiv in preprost način prenosa podatkov. Uporabniki lahko pred izvedbo popolne ponastavitve stare naprave brez skrbi ustvarijo varnostno kopijo svojih podatkov, saj bodo lahko te podatke kadar koli zlahka obnovili.

Uporabniki, ki prvič nastavljajo novo napravo, lahko obnovijo svoje podatke v okviru čarovnika za nastavitev (Setup Wizard). Tudi če to fazo preskočijo, lahko začasno varnostno kopijo v oblaku kadar koli poiščejo v načinu vzdrževanja ali funkciji ponastavitve, kar jim omogoča brezplačno in enostavno obnovitev, ko jim je to najbolj priročno.

Začasna varnostna kopija v oblaku je najnovejša funkcija, ki je bila dodana v storitev Samsung Cloud in zmanjšuje tveganje, da bi uporabniki izgubili podatke iz izgubljenih, ukradenih ali pokvarjenih naprav Samsung Galaxy. Gre za varno, enostavno in brezhibno izkušnjo za varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov na napravah Galaxy, ki je zaščitena z dvostopenjskim preverjanjem pristnosti računa Samsung, zato so uporabniki lahko prepričani, da za nalaganje in obnavljanje svojih podatkov uporabljajo varen postopek. Začasna varnostna kopija v oblaku je le ena od stalnih prizadevanj za optimizacijo in izboljšanje mobilne izkušnje za uporabnike ekosistema Galaxy.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki