marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Samsung v sodelovanju z Universal Pictures zagotavlja nepozabno izkušnjo Jurskega sveta


17.06.2015
Objavil: Thomas Bergant

Družba Samsung Electronics je z globalnim marketinškim sodelovanjem z Universal Pictures postala del zgodbe Jurski svet, težko pričakovanega novega poglavja kultne franšize Jurski park režiserja Stevena Spielberga. Samsung je kot prvi na svetu predvajal ekskluzivne prizore iz prihajajoče epsko-akcijske pustolovščine, še nikoli videni prizori pa so bili predvajani prav na revolucionarnih Samsung SUHD TV-jih.

Sodelovanje z družbo Universal Pictures nam omogoča edinstveno priložnost, da predstavimo vrhunske zmožnosti naše inovativne tehnologije. Zasnovali smo tudi celostno oglaševalsko kampanjo, vezano na enega najbolj pričakovanih in največjih filmov letošnjega leta,” je dejal Won Pyo Hong, predsednik in vodja oddelka za trženje v družbi Samsung Electronics. “Kot prvi na svetu smo ekskluzivne prizore iz filma Jurski svet predvajali prav na naših SUHD TV-jih. Ti se ponašajo z neprimerljivo realistično kakovostjo slike ter osupljivimi barvami in podrobnostmi, zaradi katerih se gledalci Jurskega sveta počutijo kot v središču dogajanja te napete zgodbe.

Samsung je za premiero Jurskega sveta v Ameriki ustvaril tudi video steno s SUHD televizorji. Ti so na rdeči preprogi predvajali prizore iz filma, ki so s spektakularnimi barvami in jasno sliko goste postavili v središče dogajanja zgodbe v Jurskem svetu.

“Samsung je del naše zgodbe,” je povedal Frank Marshall, producent filma Jurski svet. “V filmu smo želeli ustvariti karseda realističen tematski park, zato smo se zelo potrudili, da ustvarimo okolje, v katerem se gledalci počutijo kot v središču dogajanja – tako je zgodba še bolj zanimiva in napeta.

Kako je Samsung del zgodbe, lahko vidijo tudi slovenski gledalci, saj je Jurski svet od 11. junija že na ogled v Sloveniji. Glavno stavbo v zgodbi namreč predstavlja Samsung Innovation Center v Centru za obiskovalce parka, kjer je na voljo vrhunska tehnologija interaktivnih zaslonov, ki obiskovalcem nudijo še bolj realistično izkušnjo prazgodovine ter obiskovalce popeljejo v virtualni svet dinozavrov in po samem parku.

Izjemno realistično sliko Samsung SUHD TV-jev omogoča najnovejša zaslonska tehnologija, ki jo poganjajo energetsko učinkoviti nano-kristalni polprevodniki. Ti zagotavljajo neprimerljivo čistost barv in kontrastno razmerje, od običajnih televizorjev pa so SUHD TV kar dvakrat in pol svetlejši.

O Jurskem svetu
Novo, že četrto poglavje kultnega Jurskega parka, nas ponovno popelje na otok Isla Nublar, kjer dvaindvajset let po katastrofalnih dogodkih nemoteno obratuje tematski park, ustvarjen po izvirni ideji Johna Hammonda. Tam na deset tisoče gostov v tesni interakciji vsakodnevno spoznava prazgodovinske čudeže narave. Otroci ljubkujejo in jahajo nežne Triceratopse, množice pa vzklikajo, ko se mogočni Mosasaurus pred njihovimi očmi posladka z belim morskim psom. Družine z vsega sveta tako z varne razdalje navdušeno zrejo v dinozavre vseh vrst in velikosti, ki so ponovno oživeli, da bi služili človeški zabavi. Ker skozi leta obisk parka upada, se lastniki odločijo, da bodo goste privabili s svežo atrakcijo – poigrali se bodo z genskim križanjem in ustvarili povsem novo vrsto dinozavrov. Še preden pa lahko skrivnostnega križanca Indominusa Rexa predstavijo javnosti, situacija nevarno uide izpod nadzora.

Glavne vloge v tej 3D znanstvenofantastični akcijski pustolovščini epskih razsežnosti imajo Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio in ostali. Film je režiral Colin Trevorrow. Za več informacij o Jurskem svetu obiščite spletno stran www.jurassicworld.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki