marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Samsung spodbuja mobilne inovatorje


10.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil program Mobile Innovator, ki razvijalcem programske opreme za mobilnike prvič omogoča ustvarjanje aplikacij za vse Samsungove naprave S60.

Začetek programa Mobile Innovator je za Samsung pomemben korak, saj odpira nove priložnosti za partnerstva z razvijalci aplikacij, operaterji omrežij in platformami. Začetek izvajanja programa so proslavili s ponudbo brezplačnega certificiranja 300 Symbianovih aplikacij, ki jih bodo ponudili registrirani razvijalci.

Samsungov Mobile Innovator razvijalcem ponuja orodja, tehnično znanje in podporo, ki jo potrebujejo pri razvoju aplikacij in storitev, ki se razlikujejo od konkurence in so namenjene Samsungovi platformi S60. Poudarek daje tudi na razvoju boljših poslovnih priložnosti za svoje člane s podporo končnim prodajnim kanalom in servisnim platformam, prek katerih mobilni uporabniki dostopajo do aplikacij.

Članstvo v Samsungovem programu je brezplačno in je dostopno vsakomur, ki ima interes razvijati za odprte mobilne naprave. Kot priznanje partnerskim podjetjem je na voljo tudi članstvo najvišje ravni, dostopno s povabilom.

»Zaradi izjemno hitrega razvojnega cikla izdelkov, nam delo z razvojnimi partnerji in inovatorji veliko pomeni,« je dejal Philip Northam, vodja globalnega trženja programa Samsung Mobile Innovator. »Z zagonom programa Mobile Innovator smo naredili velik korak naprej v spodbujanju odprtega sodelovanja in razvoja v Samsungovi skupnosti. Za uspeh Samsungove platforme S60 so razvijalci ključnega pomena, zato jim moramo zagotavljati najboljša orodja in podporo.«

Ključne storitve, ki jih Samsung daje na voljo razvijalcem, so Lab.dev (virtualni laboratorij z dostopom do Samsungovih mobilnih naprav), Market.dev (podpora razvoju poslovanja in prodaje aplikacij na Samsungovih napravah) ter Ask.dev (ekskluzivna tehnična podpora).

Portal in njegove storitve so na voljo na spletnem naslovu http://innovator.samsungmobile.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki