marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung SmartThings ekosistem nudi boljši nadzor nad povezanimi napravami


03.05.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung je napovedal širjenje nedavno uvedenega SmartThings Find ekosistema, ki dosega že več kot 70 milijonov pomožnih naprav. Storitev se še naprej razvija z izboljšanimi funkcijami zasebnosti in posodobitvami glasovnih ukazov, zadnja posodobitev pa omogoča še večji nadzor nad povezanimi napravami v SmartThings aplikaciji.

SmartThings Find je postal ena najhitreje rastočih lokacijskih storitev

SmartThings Find , ena izmed najbolj izstopajočih funkcij SmartThings ekosistema Galaxy uporabnikom omogoča, da hitro in enostavno poiščejo registrirane Galaxy pametne telefone, tablične računalnike, pametne ure ter slušalke s pomočjo BLE in UWB tehnologij. Pomaga lahko tudi pri iskanju osebnih predmetov, kot so ključi, torbe in kolesa, na katere je pritrjen Samsung Galaxy SmartTag označevalnik, ki vključuje Bluetooth tehnologijo.

Uporabniki SmartThings Find storitve lahko tudi drugim pomagajo najti izgubljene ali zgrešene predmete, tako da se prijavijo prek SmartThings aplikacije . Od uvedbe storitve oktobra 2020 je bilo registriranih več kot 70 milijonov naprav, s hitro privolitvijo pa 700 milijonov Galaxy uporabnikov sodeluje v SmartThings Find omrežju.

SmartThings Find je izboljšan z novimi varnostnimi funkcijami

Uporabniki čedalje več uporabljajo Galaxy SmartTag označevalnik za označevanje svojih ključev, nahrbtnikov, denarnic in koles. Od prihodnjega tedna naprej bodo lahko še uživali v novih dveh SmartThings Find funkcijah, ki bodo še dodatno olajšale iskanje izgubljenih predmetov .

Možno bo uporabljati priročna glasovno aktivirana iskanja prek Bixby vmesnika, Bixby bo pa z uporabniki takoj delil točno lokacijo.

V aplikacijo se dodaja nova funkcija Unknown Tag Search. S to novo funkcijo boste lahko vključili iskanje neznanih SmartTag označevalnikov v vaši bližini in tako preverili, da nihče na skrivaj ne spremlja vaše lokacije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki