marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLG razvija prepogljiv zaslon za Apple
01.03.2021

Čeprav ima LG-jev oddelek za pametne telefone precej negotovo prihodnost, jim ne manjka novih idej in razvojnega potenciala. Glede na poročanje tajvanskega medija DigiTimes naj bi namreč LG za Apple razvijal prepogljiv zaslon za prihodnji mobilnik iPhone.

slikaSamsung z Galaxy SmartTag razširil zmogljivosti SmartThings Find aplikacije
26.02.2021

Samsung Electronics je pred kratkim predstavil Galaxy SmartTag označevalnik, ki se uporablja skupaj s SmartThings Find aplikacijo. Aplikacija uporabnikom pomaga hitreje in lažje najti združljive Galaxy naprave - tudi kadar so te brez povezave. Dodatno, Galaxy SmartTag označevalnik zmogljivosti iskanja širi tudi na iskanje osebnih predmetov.

slikaPrihajajo novi BlackBerry mobilniki
24.02.2021

Čeprav se je partnerstvo med BlackBerryem in kitajskim TCL končalo lani, pa je trajalo le nekaj mesecev, da je vajeti prevzelo novo podjetje, OnwardMobility. V sporočilu za javnost so napisali, da v letošnjem letu načrtujejo izdajo BlackBerry mobilnike s klasično tipkovnico in podporo za 5G.

slikaNikkei poroča o polovičnem zmanjšanju proizvodnje pri Huaweiju
22.02.2021

Pri Huaweiju je padla odločitev, da mobilne divizije ne bodo prodali, čeprav preživljajo težke čase, kar se bo očitno še nekaj časa vleklo. Nikkei poroča, da so pri podjetju obvestili svoje dobavitelje, da bodo letos izdelali veliko manj telefonov kot leta 2020.

slikaParkiranje preko sistema CarPlay
19.02.2021

Tehnološko podjetje EasyPark je razvilo prvo aplikacijo za parkiranje, ki omogoča parkiranje na ulici prek sistema Apple CarPlay. Aplikacija po celem svetu omogoča tako plačevanje parkirnine kot polnjenje električnega vozila brez uporabe pametnega telefona ali denarnice.

članki

Samsung predstavil nov način za hitro in enostavno iskanje Galaxy naprav


06.11.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil SmartThings Find, novo storitev, ki pomaga hitro in enostavno najti Galaxy naprave. Storitev bo na voljo na vseh Samsung napravah z Android operacijskim sistemom 8 ali novejšim. SmartThings Find uporablja BLE in UWB tehnologiji ter tako uporabnikom pomaga najti izbrane Galaxy pametne telefone, tablične računalnike, pametne ure in brezžične slušalke.

Z uporabo SmartThings Find storitve, ki temelji na najnovejših BLE in UWB tehnologijah, bo življenje manj stresno," je povedal Jaeyeon Jung, podpredsednik in vodja skupine SmartThings v delu za mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. "SmartThings Find je preprosta intuitivna rešitev, ki vam bo pomagala enostavno najti vaše Galaxy naprave. Vključuje tudi zmogljivosti razširjene resničnosti , ki vas v povezavi z zemljevidi in zvoki vodijo do vaših naprav. To je le en primer novih mobilnih izkušenj, ki jih bo UWB tehnologija prinesla uporabnikom po vsem svetu."

Preprosto poiščite več svojih naprav
Po zaključku hitrega postopka registracije lahko uporabniki SmartThings storitve zlahka najdejo svoje Galaxy naprave - od pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in pametnih ur do posameznih brezžičnih slušalk. Ne glede na to, ali vam je Galaxy Note20 Ultra pametni telefon padel za kavč ali se enostavne ne spomnite, kam ste odložili Galaxy Buds Live brezžične slušalke, SmartThings Find storitev vam bo pomagala najti vaše Galaxy naprave.

Brez omrežja ne pomeni brez povezave
S SmartThings Find storitvijo lahko preprosto najdete pogrešano napravo, tudi če je ta brez povezave . Uporabniki SmartThings storitve se lahko odločijo za varno uporabo Galaxy pametnega telefona ali tabličnega računalnika za pomoč drugim uporabnikom pri iskanju izgubljenih naprav. Ko je naprava 30 minut brez povezave, ustvari BLE signal, ki ga prejmejo druge naprave v bližini. Če s SmartThings Find napravo prijavite kot izgubljeno, lahko kateri koli bližnji Galaxy pametni telefon ali tablični računalnik opozori Samsung strežnik na njegovo lokacijo, Samsung bo pa obvestil vas. Vsi uporabniški podatki v SmartThings Find storitvi so šifrirani in varno zaščiteni, tako da lokacija naprave ni razkrita nikomur, razen njenemu lastniku.

Poiščite svojo Galaxy napravo hitreje z natančnejšimi navodili
Iskanje naprave je še lažje z vgrajenimi zemljevidi in možnostjo zvonjenja izgubljene naprave. Če izgubite napravo, preprosto odprite SmartThings Find storitev na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in izberite napravo, ki jo želite najti. Na zemljevidu se vam bo prikazala natančna lokacija vaše naprave. Ko boste dovolj blizu naprave, lahko izberete možnost zvonjenja ali za iskanje uporabite razširjeno resničnost, ki prikazuje barvne grafike, ki se večajo, ko se bližate napravi.

Dostopnost
Za pametne telefone in tablične računalnike s Android 8 ali novejšim operacijskim sistemom je na voljo nova posodobitev za SmartThings aplikacijo. Po posodobitvi lahko uporabniki dostopajo do SmartThings Find storitve, tako da se dotaknejo pasice na dnu začetnega zaslona v SmartThings aplikaciji. Samsung bo v začetku prihodnjega leta iskanje dodatno razširil še s sledilnimi oznakami, ki bodo uporabnikom omogočale iskanje tudi drugih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki