marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

slikaSamsung Galaxy mobilniki in tablice del Android Enterprise Recommended programa
18.11.2020

Samsung Electronics se je pridružil programu družbe Google - Android Enterprise Recommended - katerega namen je podjetjem olajšati vključevanje mobilnih rešitev v vsakodnevno poslovanje. Sodelovanje v programu je dodatno zagotovilo uporabnikom, da Samsung naprave izpolnjujejo - in dejansko presegajo - zahteve glede strojne in programske opreme, ki jih je določila družba Google.

članki

Samsung predstavil nov način za hitro in enostavno iskanje Galaxy naprav


06.11.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil SmartThings Find, novo storitev, ki pomaga hitro in enostavno najti Galaxy naprave. Storitev bo na voljo na vseh Samsung napravah z Android operacijskim sistemom 8 ali novejšim. SmartThings Find uporablja BLE in UWB tehnologiji ter tako uporabnikom pomaga najti izbrane Galaxy pametne telefone, tablične računalnike, pametne ure in brezžične slušalke.

Z uporabo SmartThings Find storitve, ki temelji na najnovejših BLE in UWB tehnologijah, bo življenje manj stresno," je povedal Jaeyeon Jung, podpredsednik in vodja skupine SmartThings v delu za mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. "SmartThings Find je preprosta intuitivna rešitev, ki vam bo pomagala enostavno najti vaše Galaxy naprave. Vključuje tudi zmogljivosti razširjene resničnosti , ki vas v povezavi z zemljevidi in zvoki vodijo do vaših naprav. To je le en primer novih mobilnih izkušenj, ki jih bo UWB tehnologija prinesla uporabnikom po vsem svetu."

Preprosto poiščite več svojih naprav
Po zaključku hitrega postopka registracije lahko uporabniki SmartThings storitve zlahka najdejo svoje Galaxy naprave - od pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in pametnih ur do posameznih brezžičnih slušalk. Ne glede na to, ali vam je Galaxy Note20 Ultra pametni telefon padel za kavč ali se enostavne ne spomnite, kam ste odložili Galaxy Buds Live brezžične slušalke, SmartThings Find storitev vam bo pomagala najti vaše Galaxy naprave.

Brez omrežja ne pomeni brez povezave
S SmartThings Find storitvijo lahko preprosto najdete pogrešano napravo, tudi če je ta brez povezave . Uporabniki SmartThings storitve se lahko odločijo za varno uporabo Galaxy pametnega telefona ali tabličnega računalnika za pomoč drugim uporabnikom pri iskanju izgubljenih naprav. Ko je naprava 30 minut brez povezave, ustvari BLE signal, ki ga prejmejo druge naprave v bližini. Če s SmartThings Find napravo prijavite kot izgubljeno, lahko kateri koli bližnji Galaxy pametni telefon ali tablični računalnik opozori Samsung strežnik na njegovo lokacijo, Samsung bo pa obvestil vas. Vsi uporabniški podatki v SmartThings Find storitvi so šifrirani in varno zaščiteni, tako da lokacija naprave ni razkrita nikomur, razen njenemu lastniku.

Poiščite svojo Galaxy napravo hitreje z natančnejšimi navodili
Iskanje naprave je še lažje z vgrajenimi zemljevidi in možnostjo zvonjenja izgubljene naprave. Če izgubite napravo, preprosto odprite SmartThings Find storitev na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in izberite napravo, ki jo želite najti. Na zemljevidu se vam bo prikazala natančna lokacija vaše naprave. Ko boste dovolj blizu naprave, lahko izberete možnost zvonjenja ali za iskanje uporabite razširjeno resničnost, ki prikazuje barvne grafike, ki se večajo, ko se bližate napravi.

Dostopnost
Za pametne telefone in tablične računalnike s Android 8 ali novejšim operacijskim sistemom je na voljo nova posodobitev za SmartThings aplikacijo. Po posodobitvi lahko uporabniki dostopajo do SmartThings Find storitve, tako da se dotaknejo pasice na dnu začetnega zaslona v SmartThings aplikaciji. Samsung bo v začetku prihodnjega leta iskanje dodatno razširil še s sledilnimi oznakami, ki bodo uporabnikom omogočale iskanje tudi drugih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki