marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Samsung objavil, da je v SmartThings Find registriranih 200 milijonov naprav


29.07.2022
Objavil: Dare Gliha

Samsungova storitev SmartThings Find je ekvivalent Applove storitve Find My network. Storitev je dosegla nov mejnik, saj Samsung sporoča, da je SmartThings Find dosegel 200 milijonov "vozlišč" po vsem svetu, ki pomagajo poiskati izgubljene naprave in predmete. Vozlišče je katerakoli Samsungova naprava, ki je vključena v storitev SmartThings Find.

"Ponosni in navdušeni smo nad hitro rastjo storitve SmartThings Find. V manj kot dveh letih se je 200 milijonov naprav odločilo za pomoč drugim uporabnikom Samsunga Galaxy pri iskanju izgubljenih naprav - to je ena od hitro rastočih storitev pri Samsungu." - TM Roh, predsednik in vodja podjetja Samsung Mobile Mobile Experience Business

Vsak pametni telefon Samsung Galaxy, ki je registriran v omrežju SmartThings Find, lahko najde svoje naprave, nosljive predmete ali pametne oznake in sodeluje pri pomoči drugim pri iskanju njihovih zgrešenih predmetov. Samsung je predstavil Galaxy SmartTag in SmartTag+, ki za sledenje bližnjim napravam uporabljata nizkoenergijski Bluetooth in UWB (Ultra-wide band).

Če se naprava ali predmet z oznako SmartTag izgubi, lahko bližnje naprave Galaxy, registrirane v omrežju SmartThings Find, varno in anonimno sporočijo približno lokacijo predmeta. ID naprave v omrežju se spremeni vsakih 15 minut in je varno shranjen s šifriranjem. Aplikacija SmartThings Find ima tudi orodje za ročno odkrivanje neznanih oznak SmartTags, ki jih ima uporabnik morda nevede pri sebi

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki