marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVedno na poti, vedno povezani
29.03.2023

Hiter način življenja je danes postal stalnica. Delo poteka na različnih lokacijah in roki so običajno zelo kratki. Če ste sami svoj “šef”, je običajno še bolj zahtevno, saj želite čim več dela opraviti čimprej. Ves čas se premikate med sestanki, pisarno, hkrati pa usklajujete še družinsko življenje.

slikaVsi modeli iPhona 15 bodo imeli dinamični otok
31.03.2023

Zadnja govorica o telefonih iPhone 15 nam daje vpogled v njegove zaslone. Trojica razkritih steklenih panelov razkriva, da bo imela celotna linija iPhone 15 dinamični otok. Govori se tudi, da bo celotna linija imela tanjši, 1,5-milimetrske okvir okoli celotnega zaslona.

slikaVedno na poti, vedno povezani
29.03.2023

Hiter način življenja je danes postal stalnica. Delo poteka na različnih lokacijah in roki so običajno zelo kratki. Če ste sami svoj “šef”, je običajno še bolj zahtevno, saj želite čim več dela opraviti čimprej. Ves čas se premikate med sestanki, pisarno, hkrati pa usklajujete še družinsko življenje.

slikaHONOR Magic5 Lite narejen po najvišjih standardih zanesljivosti in kakovosti
29.03.2023

HONOR Magic5 Lite je lep primer predanosti podjetja HONOR v izdelovanju pametnih telefonov z izjemno zmogljivostjo, kakovostjo in elegantnim dizajnom. Pametni telefon odlikujeta ukrivljen zaslon in vzdržljiva baterija visoke zmogljivosti. Naprava je narejena po najvišjih standardih zanesljivosti in kakovosti, ki so jih s skupnimi močmi dosegli v oddelkih za raziskave in razvoj.

slikaSamsung je pripravljen na začetek množične proizvodnje tretje generacije 4nm čipov
27.03.2023

Iz Koreje prihaja novica, da je Samsung Semiconductor dobil zeleno luč za nadaljevanje množične proizvodnje tretje generacije 4nm čipov. Podjetju je uspelo doseči zadovoljiv izkoristek rezin nove generacije čipov, ki naj bi pripomogli k manjši porabi energije.

članki

Samsung objavil, da je v SmartThings Find registriranih 200 milijonov naprav


29.07.2022
Objavil: Dare Gliha

Samsungova storitev SmartThings Find je ekvivalent Applove storitve Find My network. Storitev je dosegla nov mejnik, saj Samsung sporoča, da je SmartThings Find dosegel 200 milijonov "vozlišč" po vsem svetu, ki pomagajo poiskati izgubljene naprave in predmete. Vozlišče je katerakoli Samsungova naprava, ki je vključena v storitev SmartThings Find.

"Ponosni in navdušeni smo nad hitro rastjo storitve SmartThings Find. V manj kot dveh letih se je 200 milijonov naprav odločilo za pomoč drugim uporabnikom Samsunga Galaxy pri iskanju izgubljenih naprav - to je ena od hitro rastočih storitev pri Samsungu." - TM Roh, predsednik in vodja podjetja Samsung Mobile Mobile Experience Business

Vsak pametni telefon Samsung Galaxy, ki je registriran v omrežju SmartThings Find, lahko najde svoje naprave, nosljive predmete ali pametne oznake in sodeluje pri pomoči drugim pri iskanju njihovih zgrešenih predmetov. Samsung je predstavil Galaxy SmartTag in SmartTag+, ki za sledenje bližnjim napravam uporabljata nizkoenergijski Bluetooth in UWB (Ultra-wide band).

Če se naprava ali predmet z oznako SmartTag izgubi, lahko bližnje naprave Galaxy, registrirane v omrežju SmartThings Find, varno in anonimno sporočijo približno lokacijo predmeta. ID naprave v omrežju se spremeni vsakih 15 minut in je varno shranjen s šifriranjem. Aplikacija SmartThings Find ima tudi orodje za ročno odkrivanje neznanih oznak SmartTags, ki jih ima uporabnik morda nevede pri sebi

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki