marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Samsung Smart UX Center nagrajen z nagrado BLI


28.07.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics je na podelitvi poletnih nagrad Buyers Laboratory (BLI) za izjemne dosežke 2016 prejelo nagrado za inovativnost za uporabniško središče Samsung Smart UX Center.

Samsungovo uporabniško središče Smart UX Center je prva platforma te vrste, ki temelji na operacijskem sistemu Android, in uporabnikom omogoča, da shranjujejo, kopirajo, tiskajo, oblikujejo in prenašajo dokumente kar prek tiskalnika, računalnika ali mobilne naprave.

Družba BLI, ki je znana kot vodilni in največji neodvisni ocenjevalec strojne in programske opreme za obdelavo dokumentov na svetu, je Samsung Smart UX Center ocenila z zelo visoko oceno in pri tem izpostavila edinstvene in inovativne možnosti za prilagajanje ter dodajanje tiskalniških funkcij po meri in zahtevah uporabnika.

“Samsung je kot prvi v industriji predstavil takšno kombinacijo uporabniškega vmesnika, ki temelji na operacijskem sistemu Android, in preprosto dostopne trgovine z aplikacijami, ki je namenjena končnim uporabnikom, prodajalcem in IT administratorjem. S tem je tudi ostale proizvajalce večnamenskih naprav spodbudil, da so pri razvoju teh naprav začeli razmišljati o aplikacijah,” je ob predaji nagrade BLI povedal Jamie Bsales, direktor oddelka za analizo rešitev za pretok dela v poslovnem okolju v družbi BLI.

BLI je Samsungov Smart UX Center označil za izredno inovativno rešitev v industriji, saj uporabnikom omogoča, da naložijo cenovno ugodne in celo brezplačne aplikacije in 'widgete' in tako karseda izkoristijo funkcije večnamenskih naprav ter jih prilagodijo lastnim potrebam.

“Uporabniki ne bi smeli imeti težav pri iskanju rešitev, ki povečajo produktivnost, optimizirajo pretok dela in realizirajo potencial večnamenskih naprav. S svojo nesporno inovativnostjo je Samsung kot prvi v industriji predstavil svet priložnosti, ki jih ponuja ta platforma,” je še dodal Bsales.

“Uporabniško središče Samsung Smart UX Center je bilo prvič predstavljeno leta 2014. Od takrat uvaja spremembe v delovna okolja po celem svetu, saj z digitalizacijo tiskalniških storitev pripomore k bolj učinkovitemu tiskalniškemu okolju,” je ob prevzemu nagrade povedal David SW Song, starejši podpredsednik poslovanja tiskalniških rešitev v podjetju Samsung Electronics, in dodal: “Samsung bo kot vodilni ponudnik inovativnih poslovnih rešitev še naprej razvijal tehnološko napredne in uporabnikom prijazne produkte in storitve.”

Nagrade BLI, ki so podeljene dvakrat letno (‘Po izboru’ in ‘Nagrade za izjemne dosežke’), veljajo za izjemno priznanje za vrhunsko napredno tiskalniško strojno in programsko opremo, temeljijo pa na edinstvenem in zahtevnem sistemu testiranja in ocenjevanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki