marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Samsung širi linijo Galaxy Note 3 z novimi barvnimi odtenki


03.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v svojem nenehnem stremenju k ustvarjanju inovativnih tehnologij z vrhunskim dizajnom danes predstavil novi barvni različici telefona Galaxy Note 3. Ta bo po septembrskem izidu zdaj poleg črne, bele in svetlo rožnate barve na voljo tudi v zlato-rožnato-beli, zlato-rožnato-črni in vinsko rdeči barvi.

Nove pridobitve v liniji Galaxy Note 3 združujejo prefinjen odtenek rožnato-zlate na črni ali beli napravi, kar ima za posledico dovršen dizajn. Obe različici dopolnjujeta revolucionarnegarožnato-zlatega Galaxy Gear, ki v kombinaciji z Note 3 uporabnikom nudi resnično integrirano in elegantno izkušnjo izdelkov Galaxy.

»Pri Samsungu razumemo, da uporabniki dojemajo mobilne naprave kot podaljšek svojega osebnega sloga. Zato smo predani k ustvarjanju novih, svežih rešitev, s katerimi naši uporabniki laže izrazijo svojo osebnost,« je pojasnil Younghee Lee, izvršni podpredsednik Globalnega marketinga, IT in mobilnih tehnologij pri Samsung Electronics. »Z uvedbo novih različic Galaxy Note 3 želimo našim modno zavednim strankam omogočiti, da s pomočjo tehnologije laže in uspešneje izrazijo svojo osebnost in okus.«

Naredite vsakdanje življenje posebno z Galaxy Note 3 in Galaxy Gear

Galaxy Note 3 pretvori vsakdanja opravila v užitek in uvaja inovativne značilnosti, s katerimi uporabniki laže izrazijosvojo osebno zgodbo. Oblika je nadgradnja sodobnega dizajna linije Galaxy, z dodatkom mehkih vzorcev na hrbtišču in prefinjenih spojev, ki so videti lepo z vseh strani. Z izboljšanim zaslonom, večjo zmogljivostjo večopravilnosti in pomembnimi izboljšavami funkcije S Pen je Galaxy Note 3 generator ustvarjalnosti, ki olajša vsakdanje življenje in naredi opravila zabavnejša.

Galaxy Gear je popoln spremljevalec Galaxy Note 3, saj uporabnikom omogoča svobodo izbire, kako, zakaj, kdaj in kje bodo povezani. Samsung je za usklajenost visoke mode in vrhunske funkcionalnosti pazljivo izbral materiale, barve in obliko, da bi ustvaril resnično eleganten kos tehnologije. Galaxy Gear je za zadovoljitev različnih okusov na voljo v šestih barvah: črni, bež, rožnato-zlati, oranžni, sivi in zeleni.

Zlato-rožnato-bela različica bo naprodaj na Kitajskem od decembra naprej, drugi barvni odtenki pa bodo nato na voljo posameznim tržiščem glede na njihovo povpraševanje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki