marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Samsung s prodajno uspešnostjo prihajajočega modela Galaxy S4 cilja visoko


04.02.2013
Objavil: Janez Lukan

Skoraj toliko, kolikor je visoka napetost pred predstavitvijo Samsungovega novega modela Galaxy S, so visoka tudi pričakovanja prodajne uspešnosti dotične naprave. Južno Korejska spletna stran money Today je najavila, da Samsung mesečno naroči kar 10 milijonov komponent za S4, kar pomeni, da so sposobni prodati tudi 10 milijonov S4-ic na mesec, z začetkom takoj po predstavitvi v aprilu.

Če sklepamo po prodaji dveh predhodnikov - Galaxy S2 in Galaxy S3, bo prodajna uspešnost Galaxija S4 astronomska. Galaxy S3 je število 10 miljonov prodanih enot dosegel v petdesetih dneh, Galaxy S2 pa v petih mesecih. Glede na eksponentno rast prodaje pri vsakem naslednjem Galaxy S-modelu kaže S4-ki odlično. To, da podjetje na trg pošlje samo novejši model z novejšo oznako še ne pomeni, da se bo prodaja samo zaradi tega izstrelila v nebo, vendar so pri uspešnosti prodaje ključne tudi same specifikacije naprave, ki pa so po vseh špekulacijah na medmrežju do sedaj, že deloma znane.

Galaxy S4 se bo ponašal s 4,99 palčnim zaslonom Full HD ločljivosti, s procesorjem naslednje generacije Exynos Octa 5 z osmimi jedri, ki bo obratoval na 1,8GHz, ter najmanj 10 megatočkovnim fotoaparatom. Ugiba se, da bo telefon poganjal Android 4.2.1. Manjka pa eden od bistvenih podatkov in to je cena, od katere je uspešnost prodaje današnjih novejših naprav še kako pomembna. Tudi če to Južno Korejsko podjetje ne bo prodalo 10 milijonov S4-ic na mesec, pa bo zagotovo deseglo prodajni cilj za 2013, 500 milijonov vseh prodanih pametnih telefonov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki