marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Samsung s kampanjo “Globalne olimpijske igre 2016” naznanja omejeno izdajo Galaxy S7 edge Olympic Games


08.07.2016
Objavil: Dare Gliha

V počastitev Olimpijskih iger Rio 2016 je Samsung Electronics Co., Ltd., globalni olimpijski partner v kategoriji brezžične komunikacijske opreme, v brazilskem Sao Paulu naznanil omejeno izdajo telefona Galaxy S7 edge Olympic Games. Samsung je naznanil tudi aplikacijo Rio 2016 in aktivacijo le-te po vsej Braziliji. S tem je obeležil uradni začetek Samsungove kampanje Globalne olimpijske igre 2016.

V sodelovanju z Mednarodnim olimpijskim komitejem (MOK) bo Samsung omogočil dostavo 12.500 telefonov omejene izdaje, Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition, in brezžičnih slušalk Gear IconX. Omenjene naprave bodo namenjene udeležencem Olimpijskih iger Rio 2016, njihov namen pa je izboljšati njihovo izkušnjo v Riu ter narediti komunikacijo z družino in prijatelji po vsem svetu še bolj preprosto.

Prvič v zgodovini tako telefonska naprava, za katero so navdih iskali v Olimpijskih igrah Rio 2016, vključuje dizajn, ki je vkorporiran v telefon: ponaša se z vzorcem, oblikovanim po meri, ki vključuje pet uradnih barv Olimpijskih krogov. Barve Olimpijskih krogov bodo vidne v uporabniškem vmesniku, pri funkciji zaklepanja zaslona, pri meniju sporočanja, klicev, kontaktov in obvestil. Možen bo tudi prenos tematskih ozadij Olimpijskih iger Rio 2016. Športniki bodo sicer prejeli še Samsungov najnovejši dodatek za pametne telefone, brezžične slušalke Gear IconX, ki z vgrajenim merilcem srčnega utripa omogočajo novo izkušnjo vadbe, hkrati pa omogočajo tudi samostojno predvajanje glasbe. Za prenos podatkov je potrebna le sinhronizacija z aplikacijo S Health.

“Bistvo športa je v neustavljivi poti posameznika, polni težkih preizkušenj, Olimpijske igre pomenijo globalno praznovanje napredka in dosežkov športnikov, držav ter njihovih navijačev, ki se zberejo v duhu združevanja svetovne skupnosti/enotnega sveta,” je dejala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega trženja poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung Electronics. “Samsung občuduje duh Olimpijcev in navijačev iz vsega sveta, ki nenehno premikajo meje na bolje.”

Samsung navijačem in potrošnikom nudi tudi možnost, da si za dlje časa zagotovijo spomin na Rio Olimpijske igre 2016, in sicer z osnovanjem omejenega števila telefonov Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition, ki bodo na voljo z 18. julijem. Skupno 2016 telefonov bo na voljo v izbranih državah: v Braziliji, Združenih državah, na Kitajskem, v Nemčiji in Koreji.

“Samsungova tehnologija je omočila aktivno vključitev navijačev, predvsem mladih, po vsem svetu. Mednarodni olimpijski komite (MOK) je hvaležen za podporo pri zagotavljanju telefonov Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition za športnike, ki bodo tekmovali v Riu de Janeiru. To bo tekmovalcem omogočilo, da bodo lahko v stiku s prijatelji, družino in njihovimi podporniki in da bodo lahko čudovito izkušnjo Olimpijskih iger delili. Veseli smo, da lahko s podporo Samsunga spodbujamo ljudi k olimpijskim vrednotam, edinstveni izkušnji Olimpijskih iger in podarjamo pomen športa,” je dejal predsednik MOK, Thomas Bach.

Samsung bo duh Olimpijskih iger podprl z različnimi iniciativami pred in med Olimpijskimi igrami Rio 2016, in sicer:

Samsung Galaxy kotiček: Širjenje olimpijskega duha v celotni Braziliji

Pred in med Olimpijskimi igrami so navijači vabljeni k uporabi Samsungove najnovejše tehnologije in k obisku Samsungovih Galaxy kotičkov. Interaktivni kotički bodo omogočali različne dejavnosti, vključno z virtualno resničnostjo, kjer bodo navijači lahko čutili vzdušje Olimpijskih iger iz prve roke. Nova in edinstvena 4R ponudba bo na voljo v izbranih prostorih, kjer bodo oboževalci lahko izstopili iz svoje cone ugodja in se namestili v posebej zato oblikovane sedeže ter s tem občutili vznemirljivost vožnje s kajaki – vožnje, ki jo je treba čutiti, da bi ji lahko verjeli.

Obiskovalci bodo imeli tudi možnost zbiranja - za namene Olimpijskih iger posebej oblikovanih - značk, in sicer 22 različnih s tematiko Olimpijskih iger, ter tudi osem sklopov posebnih značk s simboli Brazilije. V Galaxy kotičkih bo moč tudi testirati in kupiti Samsungove najnovejše produkte, sodelovati v igrah idr. Poleg treh Galaxy kotičkov v Olimpijskem parku bo Samsung številne kotičke vzpostavil v Riu, Sao Paulu in po drugih lokalnih mestih v Braziliji.

Aplikacija Rio 2016: Izboljšanje Olimpijskih iger skozi inovativno tehnologijo

Uradno aplikacijo Rio 2016 je Samsung razvil v sodelovanju z organizacijskim odborom Olimpijskih iger 2016, s tem pa športnikom, navijačem in uporabnikom omogočil 24/7 obveščanje o vseh zadnjih olimpijskih novicah. Aplikacija bo v začetku avgusta posodobljena, s čimer bo dostopen tudi uradni urnik Olimpijskih iger, informacija o prizorišču, dogodku, rezultati, številu medalj; na voljo pa bodo tudi ostale neposredne novice. Imetniki telefonov Samsung Galaxy bodo lahko uporabljali tudi aplikacijo za prevajanje, S-translator, ki bo prilagojena za Olimpijske igre. Uradna aplikacija Rio 2016 je brezplačno na voljo prek aplikacij Samsung Galaxy, Google Play za Android, App Store za iOS in v izbranih spletnih trgovinah na Kitajskem ter v spletni trgovini Windows.

Aplikacija “Središče Olimpijskih športnikov”

Aplikacija “Središče Olimpijskih športnikov”, razvita s strani MOK, bo nameščena na vsako napravo športnika, s tem pa bodo lahko športniki našli pomembne informacije, da bi iz svoje izkušnje Rio Olimpijskih iger 2016 naredili kar največ. Z omenjeno aplikacijo bodo športniki lahko neposredno kontaktirali MOK in komisijo MOK, seznanili pa se bodo lahko tudi z vsemi viri in programi, ki jih MOK omogoča za športnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki