marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung S Health sedaj na voljo za vse pametne telefone Android


23.09.2015
Objavil: Dare Gliha

Samsung predstavlja novo generacijo mobilne aplikacije S Health, ki ponuja še več interaktivnih in za uporabo preprostih funkcij za spremljanje aktivnosti in zdravstvenega stanja uporabnika. Zaradi izjemne priljubljenosti bo nova različica aplikacije S Health 4.5 sedaj na voljo vsem uporabnikom pametnih mobilnih naprav Android.

Mobilna aplikacija S Health 4.5 je prava sopotnica na poti do bolj zdravega življenjskega stila, saj ima širok nabor funkcij, s katerimi lahko uporabnik spremlja vsakodnevne aktivnosti, prejema nasvete za dosego zastavljenih ciljev ali pa izboljša kondicijo s pomočjo posredovanih vodenih programov. Cilji, kot so bolj zdravo prehranjevanje in več gibanja, bodo s pomočjo aplikacije S Health 4.5 lažje dosegljivi, saj aplikacija uporabniku podaja nasvete in nagrade, ki še nadgradijo interaktivno aplikacijo. Uporabnik si lahko nastavi tudi bolj specifične cilje in se s pomočjo aplikacije ter glasovno vodenih treningov spopade s 5-, 10- ali več kilometrsko tekaško preizkušnjo v želenem tempu.

Številni senzorji, ki se nahajajo v napravah serij Samsung Galaxy in Gear, beležijo srčni utrip, korake, aktivnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje, pohodništvo, spanje, količino zaužite hrane, vode, kofeina, težo, krvni tlak, glukozo v krvi in SpO2, torej podatke, ki so potrebni za celosten in natančen vpogled v zdravje in telesno pripravljenost uporabnika. Na podlagi podatkov aplikacija S Health posreduje tudi bolj zanesljive in uporabniku prilagojene nasvete in načrte.

Mobilna aplikacija S Health 4.5 se lahko brezžično poveže s prenosljivimi napravami in pametnimi telefoni Samsung (od modela Galaxy S3 naprej), nova različica pa sedaj podpira tudi mobilne naprave Android drugih znamk.

Kakšne novosti prinaša najnovejša različica mobilne aplikacije S Health 4.5?

• Pogled na nadzorno ploščo nudi hiter pregled dnevnih ciljev in aktivnosti. Podatke na nadzorni plošči si lahko uporabnik prilagodi po meri in po željah ter zlahka nastavi specifične cilje, preverja napredek ter hitro in preprosto pregleda zadnjo zabeleženo meritev.
• Na voljo so funkcije, ki ponujajo in beležijo podatke za specifično športno dejavnost, npr.: določanje tempa, izbira poti, povzetek vadbe in način za varčevanje energije.
• Lažji, enostavnejši in bolj intuitivni načini za delitev vadbe na družabnih omrežjih (možna je delitev značk in tras).
• S Health 4.5 je kompatibilna s še več napravami

Aplikacija in widget/gradnik S Health sta na voljo vsem uporabnikom pametnih mobilnih telefonov Galaxy, tudi Galaxy S6 z Android 5.0. S Health 4.5 je že na voljo za prenos v 150 državah po svetu, tudi v Sloveniji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki