marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Samsung S Health sedaj na voljo za vse pametne telefone Android


23.09.2015
Objavil: Dare Gliha

Samsung predstavlja novo generacijo mobilne aplikacije S Health, ki ponuja še več interaktivnih in za uporabo preprostih funkcij za spremljanje aktivnosti in zdravstvenega stanja uporabnika. Zaradi izjemne priljubljenosti bo nova različica aplikacije S Health 4.5 sedaj na voljo vsem uporabnikom pametnih mobilnih naprav Android.

Mobilna aplikacija S Health 4.5 je prava sopotnica na poti do bolj zdravega življenjskega stila, saj ima širok nabor funkcij, s katerimi lahko uporabnik spremlja vsakodnevne aktivnosti, prejema nasvete za dosego zastavljenih ciljev ali pa izboljša kondicijo s pomočjo posredovanih vodenih programov. Cilji, kot so bolj zdravo prehranjevanje in več gibanja, bodo s pomočjo aplikacije S Health 4.5 lažje dosegljivi, saj aplikacija uporabniku podaja nasvete in nagrade, ki še nadgradijo interaktivno aplikacijo. Uporabnik si lahko nastavi tudi bolj specifične cilje in se s pomočjo aplikacije ter glasovno vodenih treningov spopade s 5-, 10- ali več kilometrsko tekaško preizkušnjo v želenem tempu.

Številni senzorji, ki se nahajajo v napravah serij Samsung Galaxy in Gear, beležijo srčni utrip, korake, aktivnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje, pohodništvo, spanje, količino zaužite hrane, vode, kofeina, težo, krvni tlak, glukozo v krvi in SpO2, torej podatke, ki so potrebni za celosten in natančen vpogled v zdravje in telesno pripravljenost uporabnika. Na podlagi podatkov aplikacija S Health posreduje tudi bolj zanesljive in uporabniku prilagojene nasvete in načrte.

Mobilna aplikacija S Health 4.5 se lahko brezžično poveže s prenosljivimi napravami in pametnimi telefoni Samsung (od modela Galaxy S3 naprej), nova različica pa sedaj podpira tudi mobilne naprave Android drugih znamk.

Kakšne novosti prinaša najnovejša različica mobilne aplikacije S Health 4.5?

• Pogled na nadzorno ploščo nudi hiter pregled dnevnih ciljev in aktivnosti. Podatke na nadzorni plošči si lahko uporabnik prilagodi po meri in po željah ter zlahka nastavi specifične cilje, preverja napredek ter hitro in preprosto pregleda zadnjo zabeleženo meritev.
• Na voljo so funkcije, ki ponujajo in beležijo podatke za specifično športno dejavnost, npr.: določanje tempa, izbira poti, povzetek vadbe in način za varčevanje energije.
• Lažji, enostavnejši in bolj intuitivni načini za delitev vadbe na družabnih omrežjih (možna je delitev značk in tras).
• S Health 4.5 je kompatibilna s še več napravami

Aplikacija in widget/gradnik S Health sta na voljo vsem uporabnikom pametnih mobilnih telefonov Galaxy, tudi Galaxy S6 z Android 5.0. S Health 4.5 je že na voljo za prenos v 150 državah po svetu, tudi v Sloveniji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki