marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Samsung razvil 2GB MMC kartico


29.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Samsung je razvil novo MMC kartico, in sicer kapacitete 2 GB. Kljub njeni majhnosti bo kartica sposobna prenašati podatke kar 3,5-krat hitreje kot ostale kartice.

"2GB visokozmogljivostna kartica MMC jasno kaže Samsungov trud zajeti čim večje število multimedisjkih aplikacij, vključujoč video na mobilnih telefonih," je rekel Don Barnetson, direktor Flash Marketing, Samsung Semiconductor, Inc.

Kljub temu, da ima kartica velikost nohta (12 x 14 x 1,1 mm), bo nova kartica MMC prenašala podatke 3,5-krat hitreje kot ostale kartice. Na kartico lahko shranimo do 12 ur videa in je dovolj hitra, da prenese tri ure videa v dveh minutah. Prav tako bo na voljo adapter, ki bo omogočal kartici, da jo bomo vstavili v katerokoli multimedijsko napravo.

Kartica bo delovala tako na napetosti 1,8 V kot tudi na 3,3 V, s čimer bo še dosegljivejša za različne mobilne telefone.

Nova kartica MMC, katere format je standardiziran s strani MultiMediaCard association (MMCA) in JEDEC-a, bo na voljo proizvajalcem brez licenčnih ali lastniških pristojbin.

V letu 2006 bo možno kupiti 1GB kartico MMC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki