marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Samsung razmišlja o večjih senzorjih za sprednje kamere


14.04.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung za nov mobilnik iz serije galaksij razmišlja o večjem senzorju za sprednjo kamero, ki bo prinesel boljšo kvaliteto slik. Glede na govorice pri podjetju razmišljajo o dveh različicah in sicer o ločljivosti 1/2" s stabilizacijo, druga opcija pa je senzor z ločljivostjo 1/2,55".

Čeprav se na prvi pogled zdi to majhna velikost naj spomnimo, da imata senzor te velikosti 1/2,55" kot glavno kamero Galaxy S10 in iPhone 11 Pro. Ne glede na to, katero različico bo Samsung izbral, bo to prineslo dobre rezultate v slabi svetlobi, k temu pa bo pripomogla tudi optična stabilizacija slike.

Če gre verjeti govorica, pri Samsungu nameravajo poleg večjega senzorja sprednjo kamero vgraditi pod zaslon. Če jim to uspe, bi znal bili Galaxy S21 oblikovno precej zanimiv mobilnik. Navsezadnje dandanes ni veliko mobilnikov, ki bi imeli vgrajeno stabilizacijo slike na sprednji kameri, še manj pa je tistih, ki imajo kamero pod zaslonom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki