marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

Samsung razmišlja o večjih senzorjih za sprednje kamere


14.04.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung za nov mobilnik iz serije galaksij razmišlja o večjem senzorju za sprednjo kamero, ki bo prinesel boljšo kvaliteto slik. Glede na govorice pri podjetju razmišljajo o dveh različicah in sicer o ločljivosti 1/2" s stabilizacijo, druga opcija pa je senzor z ločljivostjo 1/2,55".

Čeprav se na prvi pogled zdi to majhna velikost naj spomnimo, da imata senzor te velikosti 1/2,55" kot glavno kamero Galaxy S10 in iPhone 11 Pro. Ne glede na to, katero različico bo Samsung izbral, bo to prineslo dobre rezultate v slabi svetlobi, k temu pa bo pripomogla tudi optična stabilizacija slike.

Če gre verjeti govorica, pri Samsungu nameravajo poleg večjega senzorja sprednjo kamero vgraditi pod zaslon. Če jim to uspe, bi znal bili Galaxy S21 oblikovno precej zanimiv mobilnik. Navsezadnje dandanes ni veliko mobilnikov, ki bi imeli vgrajeno stabilizacijo slike na sprednji kameri, še manj pa je tistih, ki imajo kamero pod zaslonom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki