marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Samsung prvič po devetih letih dobavil manj kot 300 milijonov telefonov


30.12.2020
Objavil: Dare Gliha

Glede na poročanje lokalnih novinarjev Samsung letos ne bo dosegel mejnika 300 milijonov dobavljenih telefonov. To bo prvič po devetih letih, da ne bodo presegli te številke. Končno število dobavljenih telefonov naj bi se ustavilo pri 270 milijonov.

Po koncu tretjega četrtletja so pri Samsungu potrdili dobavo 189 milijonov telefonov, kar je glede na trenutne razmere vsekakor dobra številka. Vseeno pa pri podjetju optimistično gledajo v naslednje leto, saj so si za 2021 zastavili cilj 307 milijona prodanih telefonov, pri tem pa računajo na boljšo prodajo v srednjem in vstopnem 5G razredu.

Od te številke bo okoli 287 milijonov padlo na pametne telefone, ostalo pa bodo mobilniki brez pametnega operacijskega sistema. Samsung predvideva, da bo pri tem prodanih vsaj 50 milijonov najdražjih mobilnikov serije S in nenazadnje tudi prepogljivih telefonov, katerih priljubljenost počasi raste.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki