marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Samsung se s pomočjo projekta YOUniversity povezuje z mladimi


24.10.2022
Objavil: Dare Gliha

V prvi polovici leta sta zaživela projekt in platforma YOUniversity preko katere podjetje Samsung študentom ponuja najrazličnejše ugodnosti. Ob začetku študijskega leta podjetje ponovno začenja s pospešenim izvajanjem aktivnostmi, ki bodo tako brucem kot študentom višjih letnikov omogočili bolj prijeten začetek izobraževanja.

Prijavljeni uporabniki platforme se lahko še do konca meseca potegujejo za t. i. FlexBox, osvojijo vstopnice za največjo študentsko marketinško konferenco Fanfara ter se prijavijo za 7-dnevno brezplačno uporabo novega neustavljivega zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Flip4.

V želji, da bi dosegel kar najširši krog mladih, se Samsung povezuje s fakultetami in študentskimi organizacijami ter udeležuje najrazličnejših dogodkov in konferenc. Na slednjih študentom omogoča, da se seznanijo z najnovejšimi pametnimi napravami podjetja in naprednimi funkcijami, ki jih le-te prinašajo. Na študentski marketinški konferenci Fanfara, ki bo 24. oktobra v Cankarjevem domu postregla s številnimi predavanji in delavnicami, bodo udeleženci lahko spoznali tudi zadnjo generacijo zložljivih telefonov Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4, Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke in novo serijo pametnih ur Galaxy Watch5. Prav omenjene naprave bodo mladim uporabnikom omogočile, da bodo lažje opravljali študijske obveznosti tudi v primeru šolanja na daljavo, jih opominjale na bližajoče se roke za oddajo nalog ter jim pomagale pri oblikovanju bolj zdravih navad.

Za vse, ki si še niso uspeli zagotoviti svoje vstopnice za konferenco Fanfara, je Samsung pripravil prijetno presenečenje. Študentom bo danes in jutri omogočil, da se registrirajo na platformi YOUniversity, odgovorijo na pet vprašanj in se potegujejo za pet vstopnic za dogodek.

Aktivnosti za študente z veseljem že dlje časa podpira tudi vplivnica Noemi Zonta, ki je o projektu povedala: "Vesela sem, da sem lahko ponovno del Samsung YOUniversity projekta. Novo študijsko leto je tu in zdi sem mi super, da imajo študentje na voljo vse ugodnosti, ki jih ponuja YOUniversity platforma. Mlade spodbuja h kreativnemu razmišljanju in ustvarjanju na različnih področjih. Meni osebno je najljubša korelacija med napravami in ustvarjanjem kreativnih vsebin z njimi. Študentom želim uspešno študijsko leto in veliko zabave na YOUniversity platformi."

Dodatne ugodnosti za registrirane uporabnike platforme

Platforma bo v prihajajočih mesecih študentom ponudila še več aktivnosti, ugodnosti in možnosti za osvojitev lepih nagrad. V oktobru bo prvih 400 registriranih uporabnikov, ki se bodo na strani prijavili za prejem škatle, na dom prejelo brezplačen #FlexBox paket, več informacij o aktivnosti pa je na voljo na spletni strani.

Namen platforme je mladim predstaviti tehnološke inovacije podjetja Samsung in omogočiti preizkus novih naprav. Na platformi se lahko študentje prijavijo za 7-dnevno brezplačno uporabo novega neustavljivega zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Flip4. Vse kar morajo študentje storiti je, da se registrirajo na spletni strani YOUniversity, s telefonom ujamejo zanimive trenutke svojega študijskega vsakdana in na ta način potegujejo za novi Galaxy Z Flip4.

Prizadevanja podjetja Samsung pri spodbujanju inovativnih idej, kreativnosti in izvirnosti mladih podpira tudi vplivnica Lara Tošić. "YOUniversity se mi zdi res enkraten projekt. Že samo Flexbox je nekaj, česar bi bil vesel vsak, ne samo študent. Da dobiš škatlo napolnjeno z ogromno darilci, ki ti lahko pomagajo in popestrijo to študentsko leto – je sploh lahko še kaj boljšega? Predvsem mi je všeč tudi izziv za Galaxy Z Flip4, v okviru katerega lahko vsak posameznik pokaže svojo kreativno plat. Sedem dni za preizkus telefona se zdi morda malo, a je po mojem mnenju dovolj. V sedmih dneh se lahko res spoznaš s telefonom in se odločiš, če ti je všeč ali ne. Če se pri izzivu res potrudiš, pa lahko telefon celo dobiš. Jaz sem si ga uspela ogledati in sem nad njim res navdušena. Pri telefonu mi je najbolj pomembna kamera in Galaxy Z Flip4 dela res odlične fotografije in videoposnetke," je o projektu povedala Lara Tošić.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki