marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil letno poročilo za 2019
03.04.2020

Huawei je objavil letno poročilo za leto 2019, v katerem je razkril stabilno poslovanje. Globalno so prihodki od prodaje so v letu 2019 znašali 111,6 milijarde EUR, kar je 19,1 % več glede na lani. Čisti dobiček je dosegel 8,15 milijarde EUR, denarni tok iz poslovanja pa je presegel 11,88 milijarde EUR, kar je 22,4 % več v primerjavi z letom prej.

slikaPrvoaprilska šala: Google – Huawei in Apple – Samsung, korona sili proizvajalce telefonov v neverjetna partnerstva
01.04.2020

Verjetno ste že ugotovili, da je današnja novica zgolj prvoaprilska potegavščina. Izmišljena novica in pripadajoče slike so nastale kot sodelovanje s portalom Tehnozvezdje. Ker se nam zdi potegavščina simpatična jo puščamo v branje tudi za bodoče dni.

slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

članki

Samsung prodal milijon Galaxyev Fold


16.12.2019
Objavil: Dare Gliha

Prejšnji teden se je Samsung pohvalil, da je njihov prvi prepogljivi mobilnik Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil. Sedaj je znano, da so od septembra, ko so mobilnik po svetu pričeli prodajati, prodali milijon kosov.

To se na prvi pogled morda ne zdi veliko, vendar je potrebno vedeti, da je Galaxy Fold nišna naprava, prva v povsem novi kategoriji izdelkov, poleg tega pa večino ljudi meni, da je občutno predrag.

Navkljub temu je Samsungu uspelo prepričali milijon ljudi, zato je povsem verjetno, da se bo trgu zložljivih mobilnikov pridružilo še več proizvajalcev (med bolj znanimi sta svoje modele že predstavila Huawei in Motorola). Še posebej sedaj, ko se je razvedelo, da je Samsung s prodajo prepogljivčka v prvih treh mesecih prodaje zaslužil okoli dve milijardi dolarjev.

Očitno se tega zaveda tudi Samsung, saj so že napovedali, da pričakujejo v letu 2020 prodajo okoli šest milijonov zložljivih naprav.

Dodatek novici

Samsung je po objavi novice zanikal, da so prodali milijon prepogljivih Galaxyev Fold. Sporočili so, da je očitno prišlo do pomote pri interpretaciji in da je številka milijon kosov željeno število in ne dejansko število prodanih mobilnikov. Potrdili so še, da še niso prodali milijon kosov Galaxya Fold.

fotografije
komentarji