marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Samsungova prodajalna aplikacij za navadne mobilnike


08.09.2009
Objavil: Dare Gliha

Samsung je razvijalcem omogočil dostop do portala TouchWiz, kar pomeni, da lahko pričnejo z razvijanjem aplikacij za prihajajoče mobilne telefone. Dodatne aplikacije so dodobra poznane iz sveta pametnih telefonov, vendar je vmesnik TouchWiz namenjen mobilnikom brez pametnega operacijskega sistema.

Samsungova inovativna platforma pa ni omejena le na njihovo lastno platformo, saj deluje tudi na Windows mobile napravah z TouchWiz temo, ter tudi na Symbian operacijskem sistemu.

TouchWiz omogoča uporabnikom mobilnikov z zaslonom občutljivim na dotik, da na osnovnem zaslonu dodajo in odstranijo widgete, ki omogočajo hiter dostop do aplikacij ali storitev. Razvijanje widgetov je preprosto z uporabo CSS, Jave ali HTML kode, po navedbah Samsunga pa se le-te tudi preprosto prenese na druge platforme.

Če ste med razvijalci tudi vi, pa si lahko na Samsungovi spletni strani Mobile Inovator prenesete SDK za razvoj widgetov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki