marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung prestavil lansiranje Galaxya Fold


24.04.2019
Objavil: Dare Gliha

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

V oči bodeta dve napaki in sicer je prva ta, da so nekateri testni uporabniki odstranili »zaščitno folijo« z zaslona, ki pa je bila nameščena zaradi samega delovanja zaslona. S tem, ko so odstranili to plast je zaslon na odstranjenem delu postal črn. Druga napaka, o kateri pišejo testni uporabniki pa se nanaša na pregibni mehanizem in zaslon nad njim.

Samsung je v izjavi za javnost zapisal, da so po prejetih odzivih ugotovili, da Galaxy Fold poterbuje dodatne izboljšave, s čimer bi zagotovili popolno uporabniško izkušnjo. Pri podjetju niso podali novega datuma lansiranja, povedali so le, da bodo to sporočili v prihajajočih tednih. Samsung namerava uporabnike tudi opozoriti, da se »zaščitne folije« z zaslona ne sme odstraniti, ob tem pa bodo pri podjetju poizkusili najti način, kako še ojačati zaščito zaslona.

Ali je to voda na mlin za konkurenčni Huawei Mate X še ni znano, se pa že pojavljajo govorice, da naj bi bilo tudi lansiranje Matea X z julija premaknjeno na september. Huawei za razliko od Samsunga nikoli ni podal točnega datuma lansiranja svojega prvega prepogljivega mobilnika.

Celotno izjavo za javnost si lahko ogledate na Samsungovem spletnem mestu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki