marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung prenovil serijo Galaxy A (2016) - nadgradnja oblike in funkcionalnosti


09.12.2015
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics najavlja prihod prenovljene serije Samsung Galaxy A. Prenovljeni modeli Galaxy A3, A5 in A7 predstavljajo novo kombinacijo sodobnega oblikovanja in vrhunskih materialov s še boljšo kamero in več nadgrajenimi funkcijami.

Modeli v seriji Galaxy A so zato prava izbira za uporabnike, ki cenijo tako stil kot vsestransko funkcionalnost in praktičnost telefona. Prenovljeni modeli bodo na voljo v treh velikostih (Galaxy A7 bo imel 5,5-palčni zaslon, A5 5,2-palčni in A3 4,7-palčni zaslon), po različnih cenah in z različnimi funkcijami, kar uporabnikom z različnimi življenjskimi stili in potrebami zagotavlja uporabniško izkušnjo kot po meri.

“Samsung je predan konstantnemu razvoju inovacij, razvoju, ki temelji tudi na odzivih in potrebah naših zelo raznolikih uporabnikov,” je povedal JK Shin, predsednik in generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. “Tudi pri prenovi modelov v seriji Galaxy A smo upoštevali odzive uporabnikov prvotne serije Galaxy A in na podlagi teh vnesli premišljene in učinkovite izboljšave. Rezultat so pametni telefoni, ki so popolna kombinacija stila in zmogljivosti po meri različnih življenjskih stilov uporabnikov.”

Modeli serije Galaxy A se ponašajo z blestečo kombinacijo kovine in stekla, ki postaja zaščitni znak serije Samsung Galaxy. Omeniti velja še ožji okvir zaslona, ki omogoča resnično superiorno izkušnjo gledanja. Nadgradnje sta bila deležna tudi fotoaparat in kamera, ki dajeta še bolj svetle, realistične in jasne fotografije in videoposnetke. Naprednejši fotoaparat ima vgrajen optični stabilizator slike (OIS), ki preprečuje zameglitev slik, ter lečo z goriščno razdaljo F1.9 na glavni in sprednji kameri, kar omogoča zajem popolnih fotografij v še tako zahtevnih pogojih (npr. ponoči). Funkcija Quick Launch z dvojnim klikom na gumb Domov pa kamero zažene v manj kot 1 sekundi. Na svoj račun bodo tudi tokrat prišli ljubitelji 'selfiejev', ki bodo lahko izkoristili vse prednosti nadgrajenih funkcij kot so Wide Selfie, Palm Selfie, možnost lepotnih popravkov s funkcijo Beautifying Effects in drugih. Modeli serije Galaxy A (2016) bodo podpirali tudi tehnologijo NFC.

Najnovejši modeli serije Samsung Galaxy A bodo v Sloveniji na voljo v prvem četrtletju leta 2016.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki