marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Samsung prejel nagrado EISA


19.08.2013
Objavil: Dare Gliha

Korejski Samsung je prejel nagradi EISA v kategoriji Evropski telefon za družbene medije 2013-2014 in Evropski zeleni pametni telefon 2013-2014 in sicer za pametna telefona Galaxy S4 (GT-I9505) in Galaxy S4 mini.

»Pri Samsungu želimo biti vodilni na področju inovacij in poskušamo priti do novih odkritij, ki bodo obogatila življenje naših uporabnikov,« je izjavil S. P. Kim, generalni direktor Samsung Electronics Europe. »Dejstvo, da nam je tako raznolika žirija EISA dodelila kar pet prestižnih nagrad, potrjuje, da smo uspešni v snovanju vrhunskih izdelkov, ki so našim uporabnikom resnično všeč.«

Nagrade EISA prejmejo izdelki, jih odlikuje izredna kombinacija inovativne tehnologije, elegantnega dizajna ter naprednih lastnosti. Žirijo združenja EISA sestavljajo predstavniki 50 revij s področja zabavne elektronike iz 19 evropskih držav. Ti so svoje odločitve utemeljili tako:

Evropski telefon za družbene medije 2013-2014 - Samsung Galaxy S4 mini

• Galaxy S4 mini je s 4,3-palčnim zaslonom qHD Super AMOLED, zgolj 107 grami teže in kompaktnim dizajnom preprost za prenašanje in upravljanje z eno roko.
• Kljub kompaktnosti je Galaxy S4 mini izjemno zmogljiv, ima 1,7 gigaherčni dvojedrni procesor, ki omogoča hitro in učinkovito opravljanje zahtevnih nalog.
• Opremljen je s paleto družbenih aplikacij, kot so Group Play, ChatON in S Health, zato so lahko uporabniki vedno povezani z zunanjim svetom.

Žirija EISA: »Majhno je lepo in Galaxy S4 mini to dokazuje bolj kot kateri koli drug telefon.« Telefonu Galaxy S4 mini so podelili naziv »popoln paket«.

Evropski zeleni pametni telefon 2013-2014 - Samsung Galaxy S4 (GT-I9505)

• Galaxy S4 dokazuje, da je možno izdelati pametni telefon z velikim zaslonom z minimalnimi obremenitvami za okolje.
• Ima izjemno nizko porabo energije in odstranljivo baterijo, kar je dobro tako za naravo kot za uporabnika.

Žirijo EISA je Galaxy S4 očaral: »Galaxy S4 je prekosil vse tekmece z minimalno uporabo žlahtnih kovin in zdravju škodljivih materialov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki