marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Samsung prejel nagrado EISA za telefon Galaxy K zoom


20.08.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil, da je njegov telefon Galaxy K zoom prejel nagrado združenja EISA (European Imaging and Sound Association) v kategoriji: evropski pametni telefon s fotoaparatom 2014—2015.

»Pri Samsungu se trudimo ohraniti vodilni položaj na področju novih tehnoloških odkritij in inovativnih naprav, ki bogatijo življenje naših kupcev,« je povedal Sunny Lee, generalni direktor Samsung Electronics Europe. »Nagrada žirije, ki jo sestavljajo resnično raznoliki člani, so potrditev, da nam uspeva ustvarjati vodilne izdelke na tržišču.«

Nagrade EISA prejmejo izdelki, ki jih odlikuje izredna kombinacija inovativne tehnologije, elegantnega dizajna ter naprednih lastnosti. Žirijo združenja EISA sestavljajo predstavniki 50 revij s področja zabavne elektronike iz 19 evropskih držav. Ti so svoje odločitve utemeljili tako:

Evropski pametni telefon s fotoaparatom 2014-2015 – Samsung Galaxy K Zoom

• Galaxy K Zoom je nov pametni telefon, specializiran za fotografiranje, ki združuje napredno tehnologijo digitalne kamere s Samsungovimi neprekosljivimi storitvami Galaxy.
• Galaxy K Zoom ima najsodobnejšo tehnologijo zložljivega objektiva z desetkratno optično povečavo v neverjetno tankem in elegantnem ohišju.
• Ponaša se še z optičnim tipalom BSI CMOS s kar 20,7 megapikami, optičnim stabilizatorjem slike (OIS), ksenonsko bliskavico ter 12,2-cm zaslonom HD Super AMOLED, ki povečajo užitek fotografiranja in gledanja vsebin.
• Zaradi kompaktnega in elegantnega dizajna z ergonomično oblikovanim prijemom je Galaxy K Zoom zelo udoben za prenašanje in upravljanje.

Žirija EISA je nagrado za prvi pametni telefon, specializiran za fotografiranje, utemeljila: »Optično tipalo BSI CMOS z 20,7 milijoni telefona Galaxy K Zoom prekaša ločljivost številnih samostojnih kompaktnih fotoaparatov in omogoča zajem izjemno kakovostnih posnetkov, predvsem v šibki svetlobi.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki