marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Samsung predstavlja REX, novo družino cenovno dostopnih pametnih telefonov


18.02.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd, predstavlja novo družino pametnih mobilnih telefonov REX, ki združujejo inteligenco in zmožnost dostavljanja dostopnih mobilnih izkušenj naslednje generacije.

“Kot vodilni proizvajalec mobilnih telefonov in eno najinovativnejših podjetij je Samsung zavezan k razvoju najboljših mobilnih rešitev, zasnovanih za najrazličnejše življenjske sloge in žepe uporabnikov. Z družino pametnih telefonov REX želimo osvojiti uporabnike na komunikacijsko razvijajočih se tržiščih. Naprave REX uporabnikom nudijo vse osnovne funkcije, ki jih uporabniki pričakujejo od cenovno dostopnega pametnega mobilnega telefona,” je povedal JK Shin, predsednik in vodja oddelka IT in mobilnih komunikacij v družbi Samsung Electronics.

Družino pametnih telefonov Samsung REX sestavljajo štirje modeli - REX 90, REX 80, REX 70 in REX 60. Vsak izmed mobilnih telefonov se lahko pohvali z vrsto edinstvenih funkcij, ukrojenih po meri življenjskega sloga uporabnikov, ki jim je namenjen. Mobilne telefone iz družine Samsung REX odlikuje tudi cenovna dostopnost, saj se njihove prodajne cene gibajo med 50 in 100 ameriškimi dolarji.

Pametna zasnova in intuitiven uporabniški vmesnik za enostavno uporabo
Preprost in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik Touchwiz omogoča enostavno upravljanje s telefonom. Menijske izbire so organizirane v pregledne ikone, razvrščene v postavitev 4x4. Dostop do družabnih omrežij je dosegljiv na dotik ustrezne ikone, mobilni telefoni REX pa ponujajo tudi vrsto praktičnih in vsakodnevno uporabnih aplikacij in dodatkov, denimo za prikaz vremena, ipd.

Stilska podoba in kompakten videz
Zaobljen dizajn telefonov Samsung REX so navdahnile elegantne naravne poteze. Kompaktne zunanje mere mobilnih telefonov zagotavljajo dober oprijem in enostavno upravljanje telefona z eno roko. Brušeno kovinsko ohišje pa mobilnim telefonom daje sodoben in prefinjen videz.

Preprosto povezani z Dual SIM Always-On
Dodano vrednost v očeh uporabnikov telefonov REX predstavlja rešitev Dual SIM Always-On. Ta prinaša možnost vstavitve dveh kartic SIM in sočasno upravljanje z dvema telefonskima številkama. Te možnosti bodo veseli predvsem uporabniki, ki na tak način ločujejo svoje službeno in zasebno življenje oziroma delo in zabavo. Funkcija Always On poskrbi, da uporabnik ne zamudi nobenega klica, saj zna klic z ene kartice SIM preusmeriti na drugo. Hibridna zasnova rabe dveh kartic SIM omogoča tudi opravljanje pogovora na eni številki in sočasen prenos podatkov na drugi.

Več zabave in pametne mobilnosti
Kot se za čeprav vstopne modele pametnih telefonov spodobi, telefoni REX omogočajo hitro brskanje po spletu, saj imajo nameščen mobilni spletni brskalnik Opera Mini. Aplikacija Samsung ChatON, ki deluje na različnih platformah, uporabnikom omogoča stalen stik s prijatelji, saj nudi takojšen dostop do priljubljenih družabnih omrežij in spletnih klepetalnic.

"S funkcionalnostmi založeni telefoni predstavljajo veliko priložnost za proizvajalce mobilnih telefonov, še posebej na tržiščih, kjer igra cena pomembno vlogo pri nakupni odločitvi. IHS ocenjuje, da bo v letu 2013 po svetu prodanih okoli 653 milijonov pametnih mobilnih telefonov. Pametni telefoni vstopnega razreda morajo s funkcijami prav tako tekmovati z zmogljivejšimi in dražjimi tekmeci. Nepogrešljive funkcije poleg tehnologije dotika pa so predvsem dostop do družabnih omrežij, igre ter mobilni dostop do interneta, seveda vse našteto ob privlačni ceni mobilnega telefona," je povedal Ian Fogg, analitik s področja mobilnih naprav in telekomunikacij v raziskovalnem podjetju IHS.

Z napravami REX želi Samsung spodbuditi rabo mobilnih komunikacij na komunikacijsko razvijajočih se tržiščih. Ti telefoni so opremljeni z na dotik občutljivimi zasloni in vrsto pametnih funkcij, ki pomagajo razvijati mobilne navade uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki