marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Samsung predstavlja kampanjo “Oblikuj svoje življenje”


13.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd., je predstavil očarljivo oglaševalsko kampanjo »Oblikuj svoje življenje« (ang. Design Your Life), s katero bo promoviral svoji novi vrhunski napravi Galaxy Note 3 in Galaxy Gear, ki uporabnikom omogočata, da uživajo v trenutku, ob tem pa ves čas ostanejo povezani.

Kombinirano inovativno kampanjo sta zasnovali agenciji Leo Burnett iz Los Angelesa in Chicaga, del nje pa so TV, tiskani in spletni oglasi. Z izjemnimi vizualnimi učinki in glasbeno podlago prikazuje, kako Galaxy Note 3 in Galaxy Gear bogatita naš vsakdanjik.

»Vsak od nas ima svojo zgodbo in vse se nekje začnejo,« je povedal Younghee Lee, izvršni podpredsednik Globalnega marketinga, IT in mobilnih komunikacij pri Samsungu. »Nova kampanja zajema najpomembnejše prednosti Galaxy Note 3 in Galaxy Gear ter poudarja miselnost pri Samsungu, da lahko tudi iz najpreprostejših vsakdanjih opravil ustvarimo nekaj posebnega, dvojec Galaxy Note 3 in Gear pa nas bo spodbudil, da oblikujemo svojo življenjsko zgodbo.«

Prvi film v kampanji je »Sweet Dreams« (Sladke sanje), ki prikazuje mladenko, ki s strastjo obnavlja prodajalno z igračami svojega dedka. Pri svojem zavzemanju, da prodajalni vdahne novo življenje, uporabi šest posebnih lastnosti novih naprav Galaxy Note 3 in Galaxy Gear. Prekrasno posnetim kadrom navdihujoče zgodbe pomaga graditi vzdušje legendarna skladba »Sweet Dreams« kantavtorice Annie Lennox.

»Oblikujte svoje življenje« sovpada s prvo obletnico odprtja losangeleške podružnice agencije Leo Burnett. To oglaševalsko središče na zahodni ameriški obali, ki skrbi za Samsungove projekte pri agenciji po vsem svetu, vodi izvršna kreativna direktorica Shannon McGlothin, pomagata pa ji podpredsednika Adam Kennedy in Brandon Rochon.

Samsungov Galaxy Note 3 bo ob izidu na voljo v treh barvah: črni (Jet Black), beli (Classic White) in rožnati (Blush Pink). Večji in kakovostnejši zaslon prinaša boljšo preglednost in izboljšano večopravilnost, nadgrajena funkcija s pisalom S Pen pa olajša vsakdanja opravila. Uporabniki lahko ob izidu novega Galaxy Gear izbirajo med šestimi barvami: črno (Jet Black), sivo (Mocha Gray), oranžno (Wild Orange), bež (Oatmeal Beige), zlato (Rose Gold) in zeleno (Lime Green). Tako Galaxy Note 3 kot Galaxy Gear bosta na voljo od 25. septembra v več kot 140 državah po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki