marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Samsung predstavil omejeno izdajo naprav za olimpijske igre v Pjongčangu


24.01.2018
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil omejeno izdajo Samsung naprav za olimpijske igre v Pjongčangu 2018. Samsung, ki podpira športnike in olimpijsko družino, bo zagotovil ekskluzivne Samsung naprave - omejeno izdajo pametnega telefona Galaxy Note8. Tako bo športnikom povedal, da so ustvarjeni za več, hkrati pa jim bo pomagal ohranjati stike z najbližjimi in z njimi deliti pomembne trenutke olimpijskih iger.

Samsung bo v sodelovanju z Mednarodnim olimpijskih komitejem in Organizacijskim odborom zimskih olimpijskih in paraolimpijskih iger zagotovil več kot 4.000 Samsung naprav za vse olimpijce in olimpijsko družino, vključno z osebjem, in jim tako omogočil uporabo Samsung tehnologij za izboljšanje olimpijskih izkušenj in udobnejše komuniciranje. Omejena izdaja Samsung naprav bo vključevala vse inovativne značilnosti Galaxy Note8, vključno s 16-centimetrskim brezkončnim zaslonom, izboljšanim S Pen pisalom za večjo učinkovitost in najboljšo Samsung dvojno kamero. Omejena izdaja za olimpijske igre v Pjongčangu 2018 bo imela bleščeče belo steklo, ki bo razbilo zimsko temo, z zlatimi olimpijskimi obroči, ki so izraz olimpijskega gibanja z združitvijo petih kontinentov in enotnosti po vsem svetu.

“Samsung, ki je že 20 let olimpijski partner, je s širjenjem olimpijskega duha in zagotavljanjem najnovejših tehnoloških novosti za športnike in olimpijske družine, še dodatno okrepil svojo podporo olimpijskemu gibanju,” je povedala Younghee Lee, direktorica marketinga in izvršna podpredsednica pri Samsung Electronics. “Veseli nas, da bomo olimpijcem omogočili, da bodo ostali povezani, ter da bodo lahko najpomembnejše trenutke svojega življenja delili s svojimi najbližjimi.”

Omejena izdaja Pjongčang 2018 Samsung naprav bo imela vnaprej naložena olimpijska tematska ozadja. Dodatno bodo naložene tudi aplikacije, ki se uporabljajo na olimpijskih igrah, kar bo uporabnikom omogočilo izjemno izkušnjo.

“Zavezanost družbe Samsung olimpijskemu gibanju je v zadnjih 20 letih omogočala pomembne povezave z inovativnimi mobilnimi tehnologijami,” je povedal Thomas Bach, predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja. “Omejena izdaja Samsung naprav krepi širjenje olimpijskega duha, kar si želita tako Mednarodni olimpijski komite kot tudi sam Samsung. Zaradi partnerjev, kot je Samsung, so doživetja na olimpijskih igrah vedno znova neverjetna in nepozabna.”

Samsung Galaxy Note8 za paraolimpijce
Samsung podpira paraolimpijsko gibanje, zato bo zagotovil pametne telefone za vse paraolimpijce na zimskih paraolimpijskih igrah v Pjeongčangu 2018. Vsak paraolimpijec bo prejel Galaxy Note8 z logotipom paraolimpijskih iger, kar bo omogočilo boljšo povezanost in dostopnost do digitalnega sveta. Samsung je svetovni partner paraolimpijskih iger že od zimskih paraolimpijskih iger v Vancouverju 2010. Družba je ponosni podpornik paraolimpijskega gibanja, saj spodbuja odločnost in doseganje velikih stvari.

Vključenost družbe Samsung v olimpijske igre
Samsung je, kot lokalni sponzor olimpijskih igrah v Seulu 1988, prvič podprl olimpijske igre. Samsung je svojo partnerstvo razširil na olimpijskih igrah v Naganu - družba je postala svetovni olimpijski partner v kategoriji brezžičnih komunikacijah naprav ter zagotovila brezžično komunikacijo platformo in mobilne naprave. Olimpijski skupnosti, športnikom in navijačem po vsem svetu te inovativne mobilne tehnologije zagotavljajo interaktivne komunikacijske in informacijske storitve, vključno s Samsung Pay. Samsung izvaja različne olimpijske kampanje in tako širi olimpijski duh po vsem svetu. Zavezanost podjetja Samsung, kot svetovnega olimpijskega partnerja, se nadaljuje z olimpijskimi igrami v Pjeongčangu 2018 in Tokiu 2020. Družba je svetovni olimpijski partner v kategoriji brezžičnih komunikacijskih naprav in računalniške opreme.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki