marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung predstavil blagovno znamko slikovnega senzorja ISOCELL


30.06.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je na kongresu MWC v Šanghaju predstavil svojo blagovno znamko slikovnega senzorja ISOCELL in druge vrhunske rešitve. Blagovna znamka za serijo slikovnih senzorjev je bila poimenovana po tehnologiji ISOCELL podjetja Samsung, ki je optimalna rešitev za današnje naprave, ki zahtevajo izjemno tanko obliko z visoko kakovostnimi kamerami.

Tehnologija ISOCELL, ki je bila prvič predstavljena leta 2013, ločuje vsak piksel s fizično pregrado, ki zmanjšuje prelivanje barv med piksli. To zagotavlja visoko natančnost barv, ki omogoča odlično kakovost slike tudi pri manjših pikslih.

Samsung ISOCELL sestavljajo štiri tehnološke podznamke - Bright, Fast, Slim in Dual - ki odgovarjajo na specifične zahteve trga:

• ISOCELL Bright senzorji zagotavljajo svetle in ostre slike z visoko barvno natančnostjo in zmanjšanimi motnjami v slabše osvetljenih okoljih;
• ISOCELL Fast senzorji zagotavljajo hitro samodejno ostrenje tudi za premikajoče se predmete v temi;
• ISOCELL Slim senzorji sprejmejo najmanjše velikosti pikslov, ki so na voljo na trgu, 0,9-1,0 μm, a kljub temu proizvaja visoko kakovostne slike za najtanjše naprave;
• ISOCELL Dual senzorji se lahko povežejo v različnih kombinacijah na napravah in tako zagotovijo pričakovane funkcije, ki jih zahteva trend dvojne kamere.

"Samsung ISOCELL je blagovna znamka, ki predstavlja bistvo naših vodilnih tehnologij pikslov. Pričakujemo, da bo blagovna znamka ISOCELL pomagala uporabnikom spoznati in verjeti v vrhunsko delovanje kamere, kot tudi v splošno kakovost naprave," je povedal Ben Hur, podpredsednik trženja na oddelku System LSI v podjetju Samsung Electronics. “Samsung bo še naprej razvijal inovacije za kamere z napredno tehnologijo slikovnega senzorja, ki se uporabljajo v pametnih telefonih in drugih napravah.”

Samsung na dogodku MWC predstavlja še druge napredne rešitve, vključno s serijo Exynos 9 z 10-nanometersko FinFET procesno tehnologijo za širok spekter platform, kot so na primer pametni telefoni, virtualna resničnost (VR) in nosljive naprave.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki