marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Samsung predan sodelovanju z ligo najboljših surferjev na svetu

Deli z ostalimi

26.05.2015
Objavil: Dare Gliha

Everyday is day one (slo. Vsak dan je prvi). Tako se glasi večkrat nagrajena kampanja, ki je lani proslavila sodelovanje družbe Samsung z World Surf League (WSL, prej ASP), svetovno ligo najboljših profesionalnih deskarjev na svetu.

“Skupaj smo močnejši,” pravi znan pregovor, in tudi zato se je družba Samsung zavezala podpori elitne lige najboljših surferjev WSL tudi v prihodnosti, ko bodo s skupnimi močmi spodbujali športnike, da predanost svojemu športu kot tudi zakulisje edinstvenega sveta deskanja ujamejo s pomočjo Samsungove najnaprednejše tehnologije in to delijo z ljubitelji surfanja po celem svetu.

“Navdušeni smo nad podaljšanjem partnerstva z WSL, saj želimo navdihniti športnike, da strast in predanost svojemu športu delijo s pomočjo naše tehnologije,” je dejal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega trženja v družbi Samsung, in dodal: “Pripomogli bodo k razvoju pomembnih programov in aplikacij za našo mobilno tehnologijo, s katerimi bomo lahko primerno počastili športni duh, čut za pustolovščino in edinstveno kulturo tega strastnega športa.”

Družba Samsung, ki slovi po razvoju najbolj inovativne tehnologije na svetu, je k sodelovanju povabila surfersko elito, najboljše med najboljšimi, kot so svetovni prvak Gabriel Medina, Sally Fitzgibbons in Malia Manuel, ki bodo z najnaprednejšimi pametnimi mobilniki Galaxy S6 delili svoj svet deskanja in omogočili ekskluziven vpogled v surfersko življenje.

Samsung je tudi glavni sponzor turneje ženskega in moškega svetovnega prvenstva Samsung Galaxy Championship Tour. Ta se trenutno odvija v Braziliji, kjer je kar na obali postavljen Samsung Galaxy Studio, edinstveno območje testiranja najbolj inovativnih produktov Samsung. Tu lahko obiskovalci preizkusijo tudi zasebni zaslon Gear VR, ki jih, s pomočjo prave surferske deske, popelje na edinstveno virtualno izkušnjo deskanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki