marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Samsung oznanil 4 miljardni prihodek in WiMAX


04.01.2007
Objavil: Klemen Sterle

4G je WiMAX. Samsung in Sprint-Nextel sta tako podpisala dogovor, s katerim bosta WiMAX postavila bolj v ospredje.

Kot Kaže gre Samsung Telecommunications America (STA) prav lepo s 4 miljardami prihodka v zadnjih 10 letih. Vsekakor ni slabo. Samsung in Mobilni standard WiMAX za brezžične širokopasovna omrežja pa tudi hodijo z roko v roki. Samsung je izkoristil podpis pogodbe tudi za oznanitev njihove prevlade na trgu in njihov razvoj GSM/GPRS/EDGE kot tudi ostalih 3G CDMA omrežij, ki jih trenutno testirajo.

Da bi še utrdili njihova dejanja in besede, je Samsung pred kratkim podpisal dogovor z Sprint-Nextel, da bo dobavljal in podpiral ponudnika storitev
z opremo za njihovo ameriško WiMAX in širokopasovno tehnologijo. Prednosti WiMAXa za stranko so nizki odzivni časi, večja pasovna širina...

To bi moralo zadoščati za viskokakovostne stopritve na mobilnikih in manj zaostajanja in čakanja pri razdaljah, ko si bomo želeli ogledati nalinijsko vsebino kot so glasbeni videospoti ali radijske postaje, posnetki na straneh.

Partnertsvo bo vključevalo tudi podporo vsem 380 podjetjem, ki so že v WiMAx forumu. Samsung Telecommunications America in Samsung v splošnm sta označila prihajajoče leto 2007 kot leto, ko bo mobilna širokopasovna tehnologija prehitela konkurenco, tudi s pomočjo Samsunga.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki