marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung oznanil 4 miljardni prihodek in WiMAX


04.01.2007
Objavil: Klemen Sterle

4G je WiMAX. Samsung in Sprint-Nextel sta tako podpisala dogovor, s katerim bosta WiMAX postavila bolj v ospredje.

Kot Kaže gre Samsung Telecommunications America (STA) prav lepo s 4 miljardami prihodka v zadnjih 10 letih. Vsekakor ni slabo. Samsung in Mobilni standard WiMAX za brezžične širokopasovna omrežja pa tudi hodijo z roko v roki. Samsung je izkoristil podpis pogodbe tudi za oznanitev njihove prevlade na trgu in njihov razvoj GSM/GPRS/EDGE kot tudi ostalih 3G CDMA omrežij, ki jih trenutno testirajo.

Da bi še utrdili njihova dejanja in besede, je Samsung pred kratkim podpisal dogovor z Sprint-Nextel, da bo dobavljal in podpiral ponudnika storitev
z opremo za njihovo ameriško WiMAX in širokopasovno tehnologijo. Prednosti WiMAXa za stranko so nizki odzivni časi, večja pasovna širina...

To bi moralo zadoščati za viskokakovostne stopritve na mobilnikih in manj zaostajanja in čakanja pri razdaljah, ko si bomo želeli ogledati nalinijsko vsebino kot so glasbeni videospoti ali radijske postaje, posnetki na straneh.

Partnertsvo bo vključevalo tudi podporo vsem 380 podjetjem, ki so že v WiMAx forumu. Samsung Telecommunications America in Samsung v splošnm sta označila prihajajoče leto 2007 kot leto, ko bo mobilna širokopasovna tehnologija prehitela konkurenco, tudi s pomočjo Samsunga.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki