marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Samsung postal sponzor mobilnih komunikacij na Eurobasketu 2013


09.08.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je danes napovedal svoje sponzorstvo dogodka na Eurobasketu 2013, največjem mednarodnem košarkarskem dogodku v tem letu, ki ga bo od 4. do 22. septembra gostila Slovenija. Za naslov prvaka stare celine se bo potegovalo 24 ekip na 90 tekmah v štirih mestih – Ljubljani, Celju, Kopru in Jesenicah.

Telefoni iz družine Samsung Galaxy S4 (S4, S4 zoom, S4 active, S4 mini in S4 mega) so s sponzorstvom mobilnih komunikacij na Eurobasketu 2013 postali uradni mobilni telefoni tekmovanja, izdelki iz serije Samsung Galaxy Tab 3 (7.0, 8.0 in 10.1) pa uradni tablični računalniki.

»Pri Samsungu smo ponosni, da bomo podprli EuroBasket 2013, kar je naše prvo sponzorsko sodelovanje na evropskem košarkarskem prvenstvu,« je povedal Stephen Taylor, podpredsednik Samsung Electronics Europe. »V Sloveniji smo vse bolj prisotni in veseli smo, da lahko podpremo tako pomemben dogodek za to državo. Košarka ima v Evropi vse več privržencev, kar dokazujejo tudi številne različice, kot so Slamball, turnirji ulične košarke 3X3 in tekmovanja na invalidskih vozičkih. Prvenstvo v Sloveniji bo izjemen promocijski dogodek za ta šport.«

»Vsako novo sponzorstvo doda vrednost našemu projektu, še posebej če ga podpre tako priznano podjetje, kot je naš novi partner Samsung,« je izjavil Aleš Križnar, direktor Eurobasketa 2013. »Še posebej me veseli, da imata Samsung in Eurobasket enake družbene vrednote in občutek družbene odgovornosti.«

Iztok Rems, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije, dodaja: »Z veseljem naznanjam, da se je naši skupini sponzorjev Eurobasketa 2013 pridružil še Samsung, ki bo pokril kategorijo mobilnih komunikacij. Radi poudarjamo, da je Eurobasket vseslovenski projekt. Toda obenem je tudi globalni projekt, ki bo ime Slovenije ponesel v svet, kar pa bo veliko lažje s tako močnim partnerjem ob strani. Samsung ni novinec v slovenskem košarkarskem svetu, saj že nekaj let podpira turnirje ulične košarke, zato sem prepričan, da se bo naše sodelovanje pri Eurobasketu končalo z obojestranskim zadovoljstvom.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki