marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards


12.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

“Samsung razvija inovacije za življenjski slog, ki odražajo trenutne trende in vpogled v potrebe uporabnikov v prihodnosti. Še naprej bomo zagotavljali uporabniške izkušnje, kakršne želijo in zahtevajo Samsung uporabniki, ter nudili edinstvene oblikovne rešitve z najinovativnejšimi tehnologijami,” je povedal Dontae Lee, izvršni podpredsednik in vodja centra za korporativno oblikovanje pri Samsung Electronics.

Poleg dveh zlatih nagrad (za Sero televizor in BESPOKE hladilnik) je Samsung prejel 34 nagrad iF Design Awards v kategoriji izjemno produktno oblikovanje za:
Galaxy Fold prepogljivi telefon, ki optimizira mobilno izkušnjo
Galaxy Watch Active2, pametno uro, ki ima elegantno silhueto z zmanjšano velikostjo okvirja za razširjeno izkušnjo gledanja
• Space Monitor, integrirano stojalo za monitor z objemko, ki poveča delovni prostor na pisalni mizi
• AirDresser, aparat za osvežitev oblačil, ki spominja na omaro ali navpično ogledalo
• Samsung indukcijsko kuhalno ploščo s prefinjenim videzom

Samsung je prejel 2 nagradi iF Design Awards v kategoriji oblikovanje embalaže za:
Embalažo Galaxy Fold prepogljivega telefona, ki vsebuje novo grafiko, prikazuje zloženo različico originalnega logotipa Galaxy
Embalažo Galaxy Note10 in Note10+ pametnih telefonov, ki je okolju prijazna, brez nepotrebnih elementov

Samsung je prejel 17 nagrad iF Design Awards v kategoriji komuniciranje za:
Prepogljivi uporabniški vmesnik za Galaxy Fold, ki nudi izjemno uporabniško izkušnjo
• Čustveni uporabniški vmesnik za klimatske naprave, ki potrebne informacije prikazuje s pomočjo "ambientalne osvetlitve"
• Samsung Flip intuitivni elektronski uporabniški vmesnik, ki digitalizira analogno izkušnjo

Samsung je prejel 8 nagrad iF Design Awards v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja za:
• GEMS (Sistem za izboljšanje gibanja in motiviranje), eksoskelet, ki pomaga pri popravljanju drže in pomaga pri spremljanju zdravja na mobilnih napravah
• Device Sync funkcijo, ki omogoča enostavno povezavo med napravami IoT s pomočjo prepoznavanja vida in tehnologij generativne vizualizacije v realnem času

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki