marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil letno poročilo za 2019
03.04.2020

Huawei je objavil letno poročilo za leto 2019, v katerem je razkril stabilno poslovanje. Globalno so prihodki od prodaje so v letu 2019 znašali 111,6 milijarde EUR, kar je 19,1 % več glede na lani. Čisti dobiček je dosegel 8,15 milijarde EUR, denarni tok iz poslovanja pa je presegel 11,88 milijarde EUR, kar je 22,4 % več v primerjavi z letom prej.

slikaPrvoaprilska šala: Google – Huawei in Apple – Samsung, korona sili proizvajalce telefonov v neverjetna partnerstva
01.04.2020

Verjetno ste že ugotovili, da je današnja novica zgolj prvoaprilska potegavščina. Izmišljena novica in pripadajoče slike so nastale kot sodelovanje s portalom Tehnozvezdje. Ker se nam zdi potegavščina simpatična jo puščamo v branje tudi za bodoče dni.

slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

članki

Samsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards


12.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

“Samsung razvija inovacije za življenjski slog, ki odražajo trenutne trende in vpogled v potrebe uporabnikov v prihodnosti. Še naprej bomo zagotavljali uporabniške izkušnje, kakršne želijo in zahtevajo Samsung uporabniki, ter nudili edinstvene oblikovne rešitve z najinovativnejšimi tehnologijami,” je povedal Dontae Lee, izvršni podpredsednik in vodja centra za korporativno oblikovanje pri Samsung Electronics.

Poleg dveh zlatih nagrad (za Sero televizor in BESPOKE hladilnik) je Samsung prejel 34 nagrad iF Design Awards v kategoriji izjemno produktno oblikovanje za:
Galaxy Fold prepogljivi telefon, ki optimizira mobilno izkušnjo
Galaxy Watch Active2, pametno uro, ki ima elegantno silhueto z zmanjšano velikostjo okvirja za razširjeno izkušnjo gledanja
• Space Monitor, integrirano stojalo za monitor z objemko, ki poveča delovni prostor na pisalni mizi
• AirDresser, aparat za osvežitev oblačil, ki spominja na omaro ali navpično ogledalo
• Samsung indukcijsko kuhalno ploščo s prefinjenim videzom

Samsung je prejel 2 nagradi iF Design Awards v kategoriji oblikovanje embalaže za:
Embalažo Galaxy Fold prepogljivega telefona, ki vsebuje novo grafiko, prikazuje zloženo različico originalnega logotipa Galaxy
Embalažo Galaxy Note10 in Note10+ pametnih telefonov, ki je okolju prijazna, brez nepotrebnih elementov

Samsung je prejel 17 nagrad iF Design Awards v kategoriji komuniciranje za:
Prepogljivi uporabniški vmesnik za Galaxy Fold, ki nudi izjemno uporabniško izkušnjo
• Čustveni uporabniški vmesnik za klimatske naprave, ki potrebne informacije prikazuje s pomočjo "ambientalne osvetlitve"
• Samsung Flip intuitivni elektronski uporabniški vmesnik, ki digitalizira analogno izkušnjo

Samsung je prejel 8 nagrad iF Design Awards v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja za:
• GEMS (Sistem za izboljšanje gibanja in motiviranje), eksoskelet, ki pomaga pri popravljanju drže in pomaga pri spremljanju zdravja na mobilnih napravah
• Device Sync funkcijo, ki omogoča enostavno povezavo med napravami IoT s pomočjo prepoznavanja vida in tehnologij generativne vizualizacije v realnem času

fotografije
komentarji