marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

slikaTwitter dodal glasovne "čivke"
22.06.2020

Twitter je prejšnji teden dodal novo izboljšanje svoji platformi. Uporabniki iOS naprav lahko tako sedaj poleg tekstovnega dodajo še glasovni tvit, ki bo obogatil njihovo besedilno razmišljanje.

članki

Samsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards


12.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

“Samsung razvija inovacije za življenjski slog, ki odražajo trenutne trende in vpogled v potrebe uporabnikov v prihodnosti. Še naprej bomo zagotavljali uporabniške izkušnje, kakršne želijo in zahtevajo Samsung uporabniki, ter nudili edinstvene oblikovne rešitve z najinovativnejšimi tehnologijami,” je povedal Dontae Lee, izvršni podpredsednik in vodja centra za korporativno oblikovanje pri Samsung Electronics.

Poleg dveh zlatih nagrad (za Sero televizor in BESPOKE hladilnik) je Samsung prejel 34 nagrad iF Design Awards v kategoriji izjemno produktno oblikovanje za:
Galaxy Fold prepogljivi telefon, ki optimizira mobilno izkušnjo
Galaxy Watch Active2, pametno uro, ki ima elegantno silhueto z zmanjšano velikostjo okvirja za razširjeno izkušnjo gledanja
• Space Monitor, integrirano stojalo za monitor z objemko, ki poveča delovni prostor na pisalni mizi
• AirDresser, aparat za osvežitev oblačil, ki spominja na omaro ali navpično ogledalo
• Samsung indukcijsko kuhalno ploščo s prefinjenim videzom

Samsung je prejel 2 nagradi iF Design Awards v kategoriji oblikovanje embalaže za:
Embalažo Galaxy Fold prepogljivega telefona, ki vsebuje novo grafiko, prikazuje zloženo različico originalnega logotipa Galaxy
Embalažo Galaxy Note10 in Note10+ pametnih telefonov, ki je okolju prijazna, brez nepotrebnih elementov

Samsung je prejel 17 nagrad iF Design Awards v kategoriji komuniciranje za:
Prepogljivi uporabniški vmesnik za Galaxy Fold, ki nudi izjemno uporabniško izkušnjo
• Čustveni uporabniški vmesnik za klimatske naprave, ki potrebne informacije prikazuje s pomočjo "ambientalne osvetlitve"
• Samsung Flip intuitivni elektronski uporabniški vmesnik, ki digitalizira analogno izkušnjo

Samsung je prejel 8 nagrad iF Design Awards v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja za:
• GEMS (Sistem za izboljšanje gibanja in motiviranje), eksoskelet, ki pomaga pri popravljanju drže in pomaga pri spremljanju zdravja na mobilnih napravah
• Device Sync funkcijo, ki omogoča enostavno povezavo med napravami IoT s pomočjo prepoznavanja vida in tehnologij generativne vizualizacije v realnem času

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki