marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

slikaSamsung Internet 15.0 Beta zagotavlja še več zasebnosti
21.07.2021

Samsung je izdal beta različico Samsung Internet 15.0, ki predstavlja nove funkcije za olajšanje življenja uporabnikov in nadaljnjo zaščito uporabniških podatkov z izboljšanimi funkcijami zasebnosti.

slikaXiaomi prvič v zgodovini na drugem mestu najbolj prodajanih pametnih telefonov na svetu
19.07.2021

Znamka pametnih telefonov Xiaomi je po podatkih vodilnega podjetja za analitike na svetovnem tehnološkem trgu Canalys, v drugem kvartalu 2021 zasedla 2. mesto po priljubljenosti pametnih telefonov med kupci po vsem svetu. Prvič v zgodovini se je Xiaomi zavihtel tik pod vrh lestvice najboljših, s 17 % deležem in 83 % medletno rastjo ter s tem premagal tudi konkurenčni Apple.

slikaExynos 2200 bo hitrejši kot Snapdragona 895
16.07.2021

Samsungov Exynos 2200 se je pred kratkim pojavil na 3DMarkovem preizkusu Wild Life in dosegel impresivnih 8134 točk. To je precej nad Snapdragonom 888, še pomembneje pa je, da je ta rezultat tudi višji od prihajajočega Snapdragona, ki naj bi se imenoval Snapdragon 895.

članki

Samsung One UI 3 dviguje uporabniško izkušnjo na nov nivo


16.12.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil One UI 3, najnovejšo posodobitev, ki prihaja na izbrane Galaxy naprave in prinaša novo zasnovo ter izboljšane vsakodnevne funkcije. Posodobitev bo na voljo z Android 11 operacijskim sistemom, kar potrjuje zavezanost družbe Samsung k zagotavljanju najnovejših inovacij s posodobitvami za operacijske sisteme za več kot milijon naprav.

One UI 3 bo prvotno na voljo na napravah serije Galaxy S20 pametnih telefonov v Koreji, ZDA in v večini evropskih trgov. V naslednjih tednih bo posodobitev dostopna tudi na drugih trgih in dodatnih napravah, vključno z Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold in S10. Posodobitev bo na Galaxy A pametnih telefonih dostopna v prvi polovici naslednjega leta.

“Predstavitev One UI 3 uporabniškega vmesnika predstavlja zavezanost družbe Samsung, da uporabnikom Galaxy naprav nudimo še boljšo uporabniško izkušnjo tako, da jim omogočimo dostop do najnovejših inovacij, ko so te na voljo," je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. "One UI 3 je ključni del naše zaveze in poslanstva, da nenehno ustvarjamo nove inovativne in intuitivne izkušnje. Galaxy naprave odpirajo vrata do neprimerljivih izkušenj."

Nova zasnova za izboljšano estetsko izkušnjo

Posodobitev zasnove v One UI 3 prinaša še več preprostosti in elegance za uporabnike Galaxy pametnih telefonov.

Znotraj vmesnika so funkcije, ki jih uporabniki najpogosteje uporabljajo in obiskujejo - na primer začetni zaslon, zaklenjeni zaslon, obvestila in hitri dostop - vizualno izboljšane, da poudarijo pomembne informacije. Novi vizualni učinki, kot je učinek zatemnitve / zameglitve za obvestila omogočajo, da se hitro osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše, preoblikovani pripomočki pa poskrbijo, da je vaš začetni zaslon urejen in eleganten.

One UI 3 uporabniški vmesnik pa ne izgleda samo drugače - temveč je drugačen. Bolj gladki učinki gibanja in animacija v kombinaciji s povratnimi informacijami poskrbijo, da vam bo uporaba telefona predstavljala še več zadovoljstva. Ravno tako bo povezovanje z drugimi napravami potekalo še enostavneje, saj One UI 3 uporabniški vmesnik nudi tudi celovitejšo izkušnjo širšega Galaxy ekosistema.

Izboljšane vsakodnevne funkcije, s katerimi boste lažje dosegli več

One UI 3 je osredotočen na zagotavljanje vsakdanje preprostosti. Preoblikovani pripomočki na zaklenjenem zaslonu One UI 3 uporabniškega vmesnika pomagajo nadzirati glasbo in si ogledati pomembne informacije, kot je na primer koledar, ne da bi morali odkleniti napravo. Sledenje sporočilom in pogovorom je bolj intuitivno, obvestila aplikacij za komuniciranje so združena, tako da lahko hitro berete in odgovarjate na sporočila. Celozaslonska postavitev videoklica na zaslonu od roba do roba nudi novo komunikacijsko izkušnjo, ki vas bo še bolj približala za vas najpomembnejšim osebam.
One UI 3 bo vašo kamero naredil še zmogljivejšo. Z uporabo umetne inteligence se izboljša možnost približevanja in samodejnega ostrenja - tako bodo vaše slike popolne. Poleg tega boste v preurejeni galeriji še lažje našli iskane fotografije.

Razširjena prilagoditev za vaš telefon

Želja uporabnikov je, da imajo svobodo prilagajanja uporabniškega vmesnika glede na svoje želje. Ne glede na to, ali želite vklopiti Temni način ali narediti mobilno dostopno točko - vse to lahko sedaj naredite s preprostim potegom in klikom na plošči za hitri dostop. Fotografije, videoposnetke ali dokumente lahko delite lažje kot kadarkoli prej. Z možnostjo prilagajanja seznamov za skupno rabo lahko "pripnete" najpogosteje uporabljene cilje skupne rabe, naj bo to stik, aplikacija za komuniciranje ali e-pošta. Ravno tako lahko na svojem pametnem telefonu ustvarite dva različna profila - osebnega in službenega.

Plošča za hitri dostop na One UI 2 (levo) in One UI 3 (desno)

Za nadaljnjo prilagoditev lahko pripomočke postavite na začetni zaslon in prilagodite prosojnost, tako da se bolje ujemajo z ozadjem. Poleg tega lahko celo dodate videoposnetek za dohodni / odhodni klic in tako naredite izkušnjo klicanja še osebnejšo.

One UI 3 je bil zasnovan z mislijo na uporabnika, zato vključuje tudi nove digitalne aplikacije za izboljšanje počutja, ki vam bodo pomagale prepoznati in izboljšati svoje navade.

Medtem ko Samsung še naprej razvija Galaxy izkušnjo, bo One UI še dodatno posodobljen ob predstavitvi novih pametnih telefonov v začetku leta 2021.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki