marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Samsung One UI 3 dviguje uporabniško izkušnjo na nov nivo


16.12.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil One UI 3, najnovejšo posodobitev, ki prihaja na izbrane Galaxy naprave in prinaša novo zasnovo ter izboljšane vsakodnevne funkcije. Posodobitev bo na voljo z Android 11 operacijskim sistemom, kar potrjuje zavezanost družbe Samsung k zagotavljanju najnovejših inovacij s posodobitvami za operacijske sisteme za več kot milijon naprav.

One UI 3 bo prvotno na voljo na napravah serije Galaxy S20 pametnih telefonov v Koreji, ZDA in v večini evropskih trgov. V naslednjih tednih bo posodobitev dostopna tudi na drugih trgih in dodatnih napravah, vključno z Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold in S10. Posodobitev bo na Galaxy A pametnih telefonih dostopna v prvi polovici naslednjega leta.

“Predstavitev One UI 3 uporabniškega vmesnika predstavlja zavezanost družbe Samsung, da uporabnikom Galaxy naprav nudimo še boljšo uporabniško izkušnjo tako, da jim omogočimo dostop do najnovejših inovacij, ko so te na voljo," je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. "One UI 3 je ključni del naše zaveze in poslanstva, da nenehno ustvarjamo nove inovativne in intuitivne izkušnje. Galaxy naprave odpirajo vrata do neprimerljivih izkušenj."

Nova zasnova za izboljšano estetsko izkušnjo

Posodobitev zasnove v One UI 3 prinaša še več preprostosti in elegance za uporabnike Galaxy pametnih telefonov.

Znotraj vmesnika so funkcije, ki jih uporabniki najpogosteje uporabljajo in obiskujejo - na primer začetni zaslon, zaklenjeni zaslon, obvestila in hitri dostop - vizualno izboljšane, da poudarijo pomembne informacije. Novi vizualni učinki, kot je učinek zatemnitve / zameglitve za obvestila omogočajo, da se hitro osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše, preoblikovani pripomočki pa poskrbijo, da je vaš začetni zaslon urejen in eleganten.

One UI 3 uporabniški vmesnik pa ne izgleda samo drugače - temveč je drugačen. Bolj gladki učinki gibanja in animacija v kombinaciji s povratnimi informacijami poskrbijo, da vam bo uporaba telefona predstavljala še več zadovoljstva. Ravno tako bo povezovanje z drugimi napravami potekalo še enostavneje, saj One UI 3 uporabniški vmesnik nudi tudi celovitejšo izkušnjo širšega Galaxy ekosistema.

Izboljšane vsakodnevne funkcije, s katerimi boste lažje dosegli več

One UI 3 je osredotočen na zagotavljanje vsakdanje preprostosti. Preoblikovani pripomočki na zaklenjenem zaslonu One UI 3 uporabniškega vmesnika pomagajo nadzirati glasbo in si ogledati pomembne informacije, kot je na primer koledar, ne da bi morali odkleniti napravo. Sledenje sporočilom in pogovorom je bolj intuitivno, obvestila aplikacij za komuniciranje so združena, tako da lahko hitro berete in odgovarjate na sporočila. Celozaslonska postavitev videoklica na zaslonu od roba do roba nudi novo komunikacijsko izkušnjo, ki vas bo še bolj približala za vas najpomembnejšim osebam.
One UI 3 bo vašo kamero naredil še zmogljivejšo. Z uporabo umetne inteligence se izboljša možnost približevanja in samodejnega ostrenja - tako bodo vaše slike popolne. Poleg tega boste v preurejeni galeriji še lažje našli iskane fotografije.

Razširjena prilagoditev za vaš telefon

Želja uporabnikov je, da imajo svobodo prilagajanja uporabniškega vmesnika glede na svoje želje. Ne glede na to, ali želite vklopiti Temni način ali narediti mobilno dostopno točko - vse to lahko sedaj naredite s preprostim potegom in klikom na plošči za hitri dostop. Fotografije, videoposnetke ali dokumente lahko delite lažje kot kadarkoli prej. Z možnostjo prilagajanja seznamov za skupno rabo lahko "pripnete" najpogosteje uporabljene cilje skupne rabe, naj bo to stik, aplikacija za komuniciranje ali e-pošta. Ravno tako lahko na svojem pametnem telefonu ustvarite dva različna profila - osebnega in službenega.

Plošča za hitri dostop na One UI 2 (levo) in One UI 3 (desno)

Za nadaljnjo prilagoditev lahko pripomočke postavite na začetni zaslon in prilagodite prosojnost, tako da se bolje ujemajo z ozadjem. Poleg tega lahko celo dodate videoposnetek za dohodni / odhodni klic in tako naredite izkušnjo klicanja še osebnejšo.

One UI 3 je bil zasnovan z mislijo na uporabnika, zato vključuje tudi nove digitalne aplikacije za izboljšanje počutja, ki vam bodo pomagale prepoznati in izboljšati svoje navade.

Medtem ko Samsung še naprej razvija Galaxy izkušnjo, bo One UI še dodatno posodobljen ob predstavitvi novih pametnih telefonov v začetku leta 2021.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki