marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Samsung OmniaPRO B7330 sedaj v slovenskem jeziku


17.03.2010
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics, vodilni proizvajalec mobilnih telefonov, in Microsoft predstavljata novost na slovenskem trgu. Vsem kupcem pametnega telefona OmniaPRO B7330 ponujata možnost nadgradnje z operacijskim sistemom Windows Mobile 6.5 v slovenskem jeziku.

Uporabnikom Samsungovega mobilnika, ki je bil na slovenskem trgu predstavljen na začetku leta, je slovenski paket za operacijski sistem Windows Mobile na voljo kot brezplačni spletni prenos. Ne glede na to, ali gre za poslovno ali zasebno uporabo, OmniaPRO B7730 ponuja najboljše iz obeh svetov. S tipkovnico QWERTY, podporo za Microsoft Office in Active Sync, povezovanjem z omrežji Wi-Fi in HSDPA ter najnovejšo različico Microsoftovega operacijskega sistema Windows Mobile nudi tako visoko storilnost kot preprosto uporabo različnih družabnih spletnih skupnosti.

“Skupni imenovalec vsem Omnia mobilnikom je operacijski sistem Windows Mobile. Z verzijo 6.5 je postal tudi B7330 idealen mobilnik za poslovneže – in to odslej tudi v slovenskem jeziku”, se dodane vrednosti, ki jo Samsung sedaj lahko ponudi slovenskim kupcem veseli Martin Wallner, vodja poslovnih komunikacij Samsung Avstrija.

»Dostopnost operacijskega sistema Windows Mobile 6.5 v slovenskem jeziku je nov rezultat dolgoletnih prizadevanj za široko dostopnost in preprosto uporabo tehnologije, katerih zelo pomemben del je tudi lokalizacija izdelkov,« je dodal Matej Potokar, generalni direktor slovenske podružnice Microsofta. »Prepričani smo, da bo dostopnost slovenske različice še okrepila privlačnost Samsungovega mobilnika z našim operacijskim sistemom.«

V Sloveniji je Samsung OmniaPRO B7330 mogoče kupiti že od začetka leta, sedaj pa je vsem uporabnikom na voljo nadgradnja s slovensko verzijo operacijskega sistema Windows® Mobile 6.5. Slovenski paket za Samsung Omnia B7330 je na voljo na spletni strani podjetja Janus Trade: http://www.janustrade.si/samsung/sfw/b7330/b7330slopack.cab. Priporočena maloprodajna cena Samsung OmniaPRO B7330 (brez pogodbene vezanosti) je 299,00 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki