marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Samsung Omnia je prvi Windows Mobile mobilnik, ki je DivX certificiran


28.06.2008
Objavil: Borut Groboljšek

DivX je oznanil, da so certificirali Samsung Omnia, poznan tudi kot Samsung SGH-i900. Certificiranje je posledica nedavnega dogovora med obema podjetjema, da bodo prihodnji modeli Samsungov vključevali podporo Divx enkodiranju in dekodiranju.

Samsung omina je prvi telefon z Windows Mobile, ki ima tak certifikat in četrti Samsungov telefon s tem certifikatom. Mobilnik ima 8 ali 16 GM vgrajenega pomnilnika, ki je razširljiv še z microSD kartico, kar omogoča, da ima uporabnik svojo medijsko zbirko vedno s seboj in lahko uživa ob pregledovanju video vsebin na velikem na dotik občutljivem zaslonu. TV-izhod omogoča enostavno predvajanje vsebin tudi na televizijskem zaslonu. Ta odlična uporabniška izkušnja prepušča uporabniku, da se odloča kje in kako bo gledal svoje video vsebine.

Mobilniki, ki se ponašajo z DivX certifikatom so obsežno testirani, da zagotavljajo visoko kakovostno uporabniško izkušnjo, ki vključuje zanesljivo ustvarjanje in predvajanje video vsebin, združljivost z ostalimi DivX certificiranimi napravami in seveda kvaliteto posnetkov, ki jo uporabniki pričakujejo od DivX.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki