marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Samsung OMNIA 7 že na voljo v Sloveniji


10.11.2010
Objavil: Dare Gliha

Samsung OMNIA 7, prvi Samsungov telefon telefon z operacijskim sistemom Windows® Phone 7, je že na voljo v Sloveniji. OMNIO 7 odlikuje 4-palčni SUPER AMOLED zaslon na dotik, 1GHz procesor in fotoaparat s petimi milijoni slikovnih točk, mobilnik pa ponuja tudi izjemno izkušnjo zabave in iger.

Zmogljiva programska oprema
Izvrstno delo in ogled vsebin, tudi na prostem, omogoča povsem svež 4-palčni SUPER AMOLED zaslon na dotik. Samsung OMNIA 7 omogoča izredno hiter prenos podatkov. Tako bo pesem velikosti 4 MB prenesena v 4,4 sekundah, video posnetek velikosti 40 MB pa bo naložen v samo 56 sekundah. Izjemen prostorski in čisti zvok omogoča kakovostno in prijetno pogovarjanje s prijatelji ali konferenčni klic. Zaradi svoje minimalistične zasnove in čistosti, je OMNIA 7 pravi stilski pripomoček v vsakem okolju.

Preprosta sinhronizacija in zabava
Omnia 7 omogoča avtomatsko sinhronizacijo vsebin z osebnim računalnikom preko Wi-Fi. Tako lahko ob svoji glasbi in videoposnetkih uživate kjerkoli ste. Dodatno možnost zabave nudi fotoaparat s petimi milijoni slikovnih točk in LED bliskavico, ki ga odlikujejo še številne druge napredne funkcije. Ultimativno zabavo pa prinašata tudi neposreden dostop do Xbox LIVE® iger in Zune® video in glasbenih vsebin. Funkciji bosta v Sloveniji omogočeni s časom.

Za aktivno življenje
Samsung OMNIA 7 ponuja drugačno izkušnjo, takšno, ki je v koraku z vašim življenjskim stilom. Navdušeni boste nad dinamičnim vmesnikom Windows Phone 7 in »Windows Phone Hubs«, ki vam pomaga organizirati podatke, ter vam tako olajša vsakodnevne naloge in aktivnosti. Začetni zaslon dopolnjuje »Tiles Live«, ki prikazuje posodobljeno vsebino namesto vsakdanjih in generičnih ikon. Prinaša torej posodobitve vsebin s spleta, novice, statuse prijateljev na socialnih omrežjih … OMNIA 7 omogoča tudi dostop do številnih socialnih omrežij in strani s fotogalerijami, kjer lahko svoje datoteke delite z ostalimi z enim samim pritiskom na gumb. »Hubs« za Osebe, Slike, Pisarno, Tržnico, Igre in Glasbo & Video posnetkov vam omogoča, da je vsebina točno tam, kjer mora biti.

Priporočena cena za Samsung OMNIA 7 je 504,00 EUR (brez DDV).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki