marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

slikaGoogle bo omogočil urejanje sporočil RCS
07.06.2024

Urejanje sporočil v aplikacijah za klepet je fukcija, ki je znana že vrsto let, vendar smo končno dočakali, da so jo sprejeli tudi nekateri največji odjemalci za sporočanje. Instagram je pred kratkim uvedel funkcijo urejanja v svojih klepetalnicah skupaj s Facebookovim Messengerjem in aplikacijo WhatsApp. Zdaj pa Google to omogoča tudi za sporočila RCS.

članki

Samsung odpira Galaxy doživljajske prostore (Experience Spaces)


11.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Iz Samsunga prihaja novica, da po vsem svetu odpirajo nove doživljajske prostore Galaxy (Experience Spaces), v katerih bo predstavljeno, kako Galaxy AI omogoča nove načine povezovanja, ustvarjanja in igranja. Prostori bodo v mestih kot so Bangkok, Barcelona, Berlin, Dubaj, New York, Pariz, Seul in London, oboževalce popeljali v najnovejše inovacije Samsung.

»Samsung Galaxy ljudem omogoča nova doživetja in nove načine, kako početi tisto, kar imajo radi. Z Galaxy AI na novo opredeljujemo, kaj je mogoče na mobilnih napravah,« je dejala Stephanie Choi, izvršna direktorica in vodja marketinga za področje mobilnih doživetij pri podjetju Samsung Electronics. »Ti prostori bodo ljubiteljem naprav Galaxy omogočili priložnost, da si iz prve roke ogledajo novo obdobje inovacij, in komaj čakamo, da vidimo, kako bo Galaxy AI ljudem omogočila, da sprostijo svoj potencial.«

Obiskovalci bodo takoj ob vstopu v te prostore vedeli, da so vstopili v svet možnosti, ki ga poganja Galaxy AI. Vse, kar bodo obiskovalci doživeli, jim bo kmalu na voljo na najnovejših napravah Galaxy. Ko se bodo obiskovalci gibali med interaktivnimi in vživljajočimi se območji, bodo videli, kako Galaxy AI okrepi vsakodnevne dejavnosti kot še nikoli prej, od odkrivanja novih krajev do zajemanja in deljenja vsebine ter komuniciranja prek jezikovnih ovir .

V vsaki regiji bodo obiskovalci doživeli drugačne preobrate v tem kar Galaxy ponuja. Obiskovalce bodo navdušile priljubljene vsebine in funkcije, kot sta Nightography in igranje iger na naslednji ravni, ter jih navdihnile za nove načine ustvarjanja in igranja z najsodobnejšo tehnologijo. Obiskovalci bodo med raziskovanjem in preizkušanjem funkcij prejeli žige, ki jih bodo pred odhodom lahko zamenjali za ekskluzivna darila. Poleg tega bodo imeli priložnost sodelovati v nagradnem žrebanju in pridobiti posebno nagrado.

Doživljajska prizorišča Galaxy:

● Bangkok: 18. januar do 11. februar. Center Ladprao, 1691 Phahonyothin Road, Chatuchak 10900, Bangkok, Tajska.
● Barcelona: 15. do 29. februar. Plaza Catalunya, L'Eixample, 08002 Barcelona, Španija.
● Berlin: 17. januar do 14. februar. Mall of Berlin, Leipziger Platz 12, D-10117 Berlin, Nemčija.
● Dubaj: 18. januar do 14. februar. Dubaj Mall, Mohammed Bin Rashid Boulevard, Dubaj center, Združeni arabski emirati.
● London: 17. januar do 14. februar. Westfield White City, 1081 Ariel Way, London W12 7GF, Združeno kraljestvo.
● New York: 17. januar do 16. februar. 50 W. 34 Street, New York, Združene države Amerike.
● Pariz: 17. januar do 14. februar. Westfield La Defense, 15, Parvis de la Défense, Puteaux 92092, Francija.
● Seul: 18. januar do 12. februar. Times Square, 15 Yeongjung-ro, Yeongdeungpo-gu, Seul / Shinsegae Central City, 176 Sinbanpo-ro, Seocho-gu, Seul, Južna Koreja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki