marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung nudi popust pri menjavi zaslona na izbranih telefonih


27.08.2018
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics Co., Ltd. uporabnikom omogoča popust ob menjavi zaslona na izbranih pametnih telefonih. Menjave fizično poškodovanega zaslona namreč garancija ne krije, zato se je podjetje odločilo, da uporabnikom ob popravilu nudi popust med 20 in 30 evrov.

Konkretno ta ugodnost za uporabnike pomeni subvencionirano popravilo fizično poškodovanega zaslona znotraj garancijskega obdobja dveh let in drugih mehanskih poškodb ali okvar zaslona do izteka garancijskega roka.

»Varnost uporabnikov, njihovo zadovoljstvo in skrb zanje so naše prioritete. Prizadevamo si za to, da odgovarjamo na potrebe naših uporabnikov in jim zagotovimo kakovostne storitve. Popravila, ki jih garancija ne krije, kot denimo menjava razbitega zaslona, jim predstavljajo težavo ter posledično vplivajo na njihovo uporabniško izkušnjo in zadovoljstvo. Želimo, da nam uporabniki zaupajo in se zavedajo, da se lahko na našo podporo zanesejo tudi v primeru nenamerne poškodbe naprave. Na ta način jim zagotavljamo najboljšo možno podporo. Tako z gotovostjo vedo, da bodo dobili originalne Samsung dele in da bo njihova naprava delovala kot nova,« je povedal Min Ho Bae, direktor oddelka za podporo uporabnikom v družbi Samsung Electronics za regijo Adriatik.

Pametni telefoni, za katere lahko uporabniki v primeru fizične poškodbe ali okvare zaslona uveljavljajo popust pri popravilu, ki ga garancija ne krije, so: Galaxy S7 edge, Galaxy S8 in S8+, Galaxy Note8 ter Galaxy S9 in S9+. Storitve in popuste lahko uveljavljajo do 31. decembra 2018 pri pooblaščenih partnerjih: RAM2 in Emonagram. Pri družbi Samsungu uporabnike pozivajo naj z novim letom pozorno spremljajo novice o morebitnem podaljšanju te ugodnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki