marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Samsung Nexus S v slovenščini


08.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Iz podjetja Janus Trade prihajajo dobre novice, saj je mobilnik Samsung Nexus S dobil nadgradnjo na Android različice 2.3.4, v katero je vključen tudi slovenski jezik.

Posodobitev uporabniki opravijo preko OTA (over the air) protokola, kar pomeni, da telefona ni potrebno odnesti na servis, saj ga lahko posodobite iz domačega naslanjača.

Ker je posodobitvena datoteka velika okoli 95 MB se priporoča, da se za nadgradnjo uporabi brezžično omrežje Wi-Fi, pred posodobitvijo pa je potrebno do konca napolniti baterijo.

Dobra novica za uporabnike je, da posodobitev ne izbriše vsebine mobilnika, kar pomeni, da se podatki in tudi nastavitve ohranijo. Vseeno pa vam priporočajo, da si pred nadgradnjo naredite varnostno kopijo podatkov.

Če vam posodobitve mobilnik ne ponudi samodejno, ga lahko nadgradite tudi ročno in sicer preko menija System Updates.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki