marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung z novo virtualno izkušnjo imenovano ''Neustavljivo življenje''


04.09.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil najnovejše izboljšave mobilnih in nosljivih naprav v virtualni izkušnji imenovani ''Neustavljivo življenje'', kjer je bilo prikazano, kako bodo najnovejši modeli izboljšali današnji povezan življenjski slog.

Virtualni svet, imenovan 'Neustavljivo življenje', predstavlja novo obdobje inovacij in enega od mnogih načinov, kako Samsung še naprej premika meje mogočega. Pionirska in poglobljena izkušnja virtualnega sveta oživlja Samsung inovacije, osredotočene na ljudi, v novi, igrivi izkušnji.

V letošnjem letu se je odnos uporabnikov do tehnologije še poglobil, saj so si z njo pomagali, da so ostali povezani z zunanjim svetom. Samsung tehnologije združujejo vse elemente življenja, dela in zabave z napravami, ki se povežejo med seboj in nudijo izjemno uporabniško izkušnjo.

Samsung je predstavil tudi najnovejše naprave: razširjeni Galaxy družini se pridružujejo Tab A7, Galaxy Fit2, A42 5G in Galaxy Z Fold2 5G, dodatno pa so predstavili še Wireless Charging Trio polnilno postajo, ki omogoča hkratno polnjenje več naprav.

''V tem letu smo ponovno redefinirali naš odnos s tehnologijo, na način, ki ga nihče ni pričakoval,'' je povedal Benjamin Braun, glavni direktor za trženje pri Samsung Europe. ''Pri družbi Samsung teh sprememb nismo le sprejeli, temveč si prizadevamo stopiti en korak naprej - ustvarjamo inovacije z mislijo na prihodnost. Ne odstopamo od naše misije - ustvariti drzno, revolucionarno tehnologijo. Zato je najboljši način za predstavitev naših novih naprav prav virtualna izkušnja. Pokazali smo le delček tega, kar prihaja iz družbe Samsung, saj bomo še naprej razvijali naprave, ki poganjajo Neustavljivo življenje.''

Utiranje poti povezanim mobilnim inovacijam, ki temeljijo na Samsung dediščini

Mobilne naprave nam olajšajo vse, od povezovanja z najdražjimi in sodelovanja v šoli ali službo, do igranja iger ali uresničevanja ciljev glede vadbe. Izkušnja povezanosti je v osrčju Samsung blagovne znamke in naprave iz Galaxy ekosistema odlično delujejo skupaj, da nam pomagajo kar najbolje izkoristiti vsak trenutek.

S pojavom uporabnikov, ki delajo, živijo in se zabavajo v enem prostoru, je postala potreba po kompaktni zabavni napravi še toliko bolj pomembna. Najnovejši član Samsung družine tabličnih računalnikov Galaxy Tab A7 je odgovor na to zahtevo. 26,4-centimetrski zaslon v simetričnem okvirju s prvovrstnim kovinskim zaključkom zagotavlja elegantno in uravnoteženo obliko. Tab A7 se ponaša z 80 % razmerjem med zaslonom in ohišjem, Quad Dolby Atmos zvočniki in dolgotrajno baterijo, kar pomeni, da je odličen sopotnik tudi na poti. Popolnoma nova Samsung Kids aplikacija je kot nalašč za otroke, saj ponuja različne izobraževalne in zabavne vsebine.

V letošnjem letu so se mnogi domovi spremenili tudi v prostore za fitnes, zato se je povečalo povpraševanje po športnih nosljivih napravah , saj uporabniki iščejo pripomočke za ohranjanje zdravega načina življenja. Da bi ugodili povečanemu povpraševanju, je Samsung napovedal novo Galaxy Fit2 nosljivo napravo. Slednja je vaš popoln partner za fitnes, lahek in tanek, z dolgotrajno baterijo in naprednimi funkcijami spremljanja vadbe.

Samodejno zazna in spremlja do pet različnih vrst dejavnosti in šteje porabljene kalorije, srčni utrip, razdaljo in še več. Spremlja tudi ritem spanja ter podaja vsakodnevno analizo. Posebna zasnova lahko pomaga zmanjšati potenje in steklen 3D zaslon omogoča več kot 70 različnih oblik, zato brez težav najdete tako, ki najbolje ustreza vašemu slogu. Z enim polnjenjem življenjska doba baterije zadostuje za do 15 dni oziroma s specifičnimi nastavitvami kar 21 dni, kar pomeni, da se lahko popolnoma osredotočite na svoje cilje.

Samsung želi s svojim portfeljem 5G naprav in celovito podporo uresničiti pravi potencial 5G tehnologije – tako je Samsung na dogodku napovedal nov 5G pametni telefon, ki se bo pridružil Galaxy A seriji kasneje letos - Galaxy A42 5G. Nudi vse funkcije, ki jih lahko pričakujete od naprave iz Galaxy A serije, vključno z edinstvenim sodobnim dizajnom in novo postavitvijo štirih kamer. A42 5G se ponaša s 16,76-centimetrskim Super AMOLED zaslonom in zagotavlja izjemno hiter prenos podatkov.

Samsung še naprej utira pot novi tehnologiji v kategoriji prepogljivih telefonov. Tokrat predstavlja naslednjo generacijo svojega prepogljivega Galaxy Z portfelja — Galaxy Z Fold2 5G.

Najnovejša prepogljiva naprava, ki temelji na Samsung dediščini inovacij, je sedaj že na voljo za prednaročila. Galaxy Z Fold2 5G združuje osupljiv dizajn z revolucionarno izboljšano strojno opremo. Na voljo je v dveh barvah – mistično črni in mistično bronasti. Vključuje revolucionarno tehnologijo tečaja in nudi 15,7-centimetrski prepogljivi zaslon ter 19,3-centimetrski glavni zaslon.

Tehnološke naprave uporabljamo bolj kot kadarkoli prej, zato je Samsung zaznal potrebo po novi polnilni postaji, ki lahko hkrati napaja več naprav. Wireless Charger Trio je popolnoma nova brezžična rešitev za polnjenje več združljivih naprav naenkrat in nudi še več udobja.

Izkušnja Neustavljivo življenje

Virtualni svet, imenovan Neustavljivo življenje, je narejen na Epic Games Unreal igralni platformi za prvo tovrstno izkušnjo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki