marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung je na Svetovnem mobilnem kongresu v Barceloni prejel nagrado “Najboljši proizvajalec naprav leta”


01.03.2012
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Electronics, vodilni proizvajalec mobilnih naprav, je prejel nagrado »Najboljši proizvajalec naprav leta«, ki jo podeljuje GSMA, organizacija, ki zastopa interese industrije mobilnih komunikacij po vsem svetu in gosti Svetovni mobilni kongres v Barceloni.

Priznanje je odziv na inovativne Samsungove izdelke, odzivnost na okus in želje uporabnikov in najboljše izdelke v svojem kakovostnem razredu.

Samsung ponuja v segmentu mobilne komunikacije najširšo paleto mobilnih telefonov, tablic, multimedijskih predvajalnikov ter sorodnih naprav in rešitev med vrhunskimi pametnimi telefoni na svetu, ki zelo uspešno prodirajo na rastočem trgu. Z različnimi izdelki, ki podpirajo vse glavne operacijske sisteme, daje Samsung uporabnikom možnost izbire lastne mobilne izkušnje.

Uspešnice podjetja v letu 2011 predstavljajo uspešen GALAXY S II, ki deluje na Androidu, GALAXY Note, ki predstavlja novo kategorijo naprav in GALAXY Tab 10.1, ki je ena najtanjših tablic na svetu. Vse te naprave krepijo zavezanost Samsunga k demokratizaciji trga pametnih mobilnih naprav in prinašajo vrhunsko izkušnjo na širše tržišče.

»Veseli nas, da smo prejeli to priznanje, ki ga podeljuje GSMA in verjamemo, da je to priznanje zaveza Samsunga k inoviranju, vzdrževanju kakovosti izdelkov in upoštevanju želja in potreb uporabnikov. V letu 2011 smo prodali več kot 97 milijonov pametnih telefonov, kar je nedvomno dokaz, da je to prava strategija,« je povedal JK Shin, predsednik IT in divizije mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics.

Samsung je na Svetovnem mobilnem kongresu 2012 predstavil svoj inovativni pristop, ki ga nadaljuje z izdelki GALAXY Note 10.1, nova kategorija mobilnih naprav s fascinantnim 10.1-palčnim zaslonom in vsestranskim S Pen, GALAXY Beam, pametnim telefonom in projektorjem, ki omogoča edinstveno in takojšnjo izkušnjo izmenjave digitalnih vsebin, ter drugimi dodatki za GALAXY naprave, vsebine in storitve.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki