marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

S prodajo mobilnikov znamke Samsung do zastonj hiše


19.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

V Rusiji je poslovni dnevnik Vedomosti pred kratkiim poročal, da sta družbi Samsung in Euroset sklenili zanimivo sodelovanje. Samsung bo s stanovanji nagradil štiri Eurosetove prodajne managerje, ki bodo prodali največ njihovih mobilnikov v naslednjih treh mesecih.

Dodatno pa bo 200 do 300 najboljših prodajnih managerjev Euroseta prejelo denarne nagrade, je še poročal dnevnik.

Samsungove investicije v projekt niso bile razkrite, a Eldar Murtazin, analitik v Mobile Research Group, ocenjuje Samsungove investicije na okoli 4 milijone ameriških dolarjev, še dodaja dnevnik.

Euroset, največji dobavitelj mobilnih naprav v Rusiji, načrtuje prodajo 5200 mobilnikov do konca leta in ocenjuje dohodek na okoli 4 milijarde ameriških dolarjev v letu 2006, kar je za 1,4 milijarde ameriških dolarjev več kot leto prej.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki