marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Samsung na sejmu CES 2014 predstavlja novosti


07.01.2014
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics Co., Ltd, bo utrdila svojo vodilno vlogo na področju mobilnih naprav s predstavitvijo cele plejade revolucionarnih izdelkov na mednarodnem sejmu CES 2014 v Las Vegasu, ki bodo postavili nove mejnike v svojih kategorijah.

»Samsung pooseblja najsodobnejšo vrhunsko inovacijo,« je ponosno povedal Boo-Keun Yoon, eden od generalnih direktorjev družbe Samsung Electronics. »S svojim pristopom združevanja odličnega poznavanja potrošniških želja, vrhunskega inženiringa, inovacij v programski opremi in čudovitega dizajna smo vodilno podjetje na svetu na področju zabavne tehnologije.« Pojasnil je še, da obstajajo štirje ogromni trendi, ki oblikujejo tehnološke zahteve potrošnikov v današnji družbi: povezljivost, urbanizacija, staranje prebivalstva ter nova okoljska in družbena tveganja. »Dom prihodnosti mora biti varen, prilagodljiv in odziven,« je še dodal Yoon. »Njegova tehnologija mora povezati vse digitalne točke v življenju posameznika.«

Samsungovi tablični računalniki Galaxy NotePRO in TabPRO, ki so prvi na svetu z 12,2-palčnim (31 cm) zaslonom WQXGA. Z ločljivostjo 2560x1600 pik so idealni za zabavo kot tudi resnejše delo. Funkcija Quad View omogoča, da v duhu resnične večopravilnosti hkrati uporabljamo štiri programe. Serijo Pro dopolnjujejo tablični računalniki z 8,4-palčnim (21,3 cm) in 10,1-palčnim (25,6 cm) zaslonom. Vsi delujejo na najnovejši različici Androida, 4.4 Kit Kat, baterija pa zdrži več kot 10 ur uporabe.

Novi profesionalni standardi s tabličnimi računalniki PRO

Produktivnost, zmogljivost in prenosljivost so razlogi, zakaj je nova linija tabličnih računalnikov Galaxy dobila zapono »PRO«. 12,2-palčni (31 cm) model Galaxy TabPRO in Galaxy NotePRO ima največji zaslon med tabličnimi računalniki na svetu. Velikemu zaslonu delata družbo funkcija Quad view, ki razdeli zaslon na do štiri okna, in izboljšana zaslonska tipkovnica – vse to potrjuje dejstvo, da sta Galaxy TabPRO in Galaxy NotePRO bila razvita za resno večopravilnost.

Samsung postavlja nove standarde v kakovosti vizualnega prikaza, saj imajo vsi računalniki zaslon WQXGA s 4 megapikami in skoraj bahavo kristalno jasno ločljivostjo 2560x1600 pik. Uporabniki imajo še vedno velik izbor različnih velikosti tablic, saj je poleg 12,2,-palčnega na izbiro tudi 8,4-palčni in 10,1-palčni zaslon WQXGA. Vsi modeli NotePRO so opremljeni s pisalom in funkcijo S-Pen za večjo učinkovitost in odzivnost. Uporabniki naprav Galaxy PRO se lahko brez težav oddaljeno povežejo s svojim domačim ali službenim računalnikom s pomočjo funkcije Remote PC, tu pa je še Samsungovo orodje e-Meeting, ki omogoča lažje sodelovanje in deljenje vsebin.

Fotoaparat Galaxy Camera 2 združuje kakovost dragega fotoaparata s sposobnostjo preprostega deljenja fotografij. Nova generacija fotoaparatov Galaxy ima slikovno tipalo s 16 MP, 21-kratno optično povečavo in vse prednosti Androidnega OS, ki ga nadgrajuje 28 funkcij Smart Mode.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki