marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Samsung Mobile PIN, prostor vrhunskih doživetij za predstavitev GALAXY S III


25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics predstavlja Samsung Mobile PIN, inovativni prostor, ki bo ena prvih evropskih lokacij, na kateri bo od 29. maja dalje v Londonu potekala maloprodaja telefonov GALAXY S III neposredno končnim kupcem.

Da bi proslavili lansiranje svojega paradnega pametnega telefona GALAXY S III, pri Samsungu uvajajo Mobile PIN, prvi prostor vrhunskih doživetij. Samsung Mobile PIN spodbuja uporabnike k neposredni interakciji z najnovejšo intuitivno tehnologijo in uporabi Samsungovih rešitev. Konceptualna zamisel PINa je premičneo doživetje z razpoznavnim znakom, podobnim igli ali žebljičku na zemljevidu.

Younghee Lee, član upravnega odbora ter vodja globalnega marketinga za segment mobilnih komunikacij pri Samsungu, je dejal: "V tem dinamičnem in energičnem prostoru je dobrodošel vsakdo, ki želi v celoti doživeti vse bistvene lastnosti Samsungovih mobilnih proizvodov in uživati v njih."

Obiskovalcem PINov bodo na voljo usposobljeni strokovnjaki, ki bodo delili svoje znanje o produktih in predstavljali Samsungove novosti. Kupcem pa bo omogočeno tudi neposredno doživljanje funkcij, storitev in preizkušanje aplikacij.

29. maja bosta prva Samsungova PINa postavljena v Westfield Shepherd's Bush ter na trgu Old Spitalfields Market. Med poletjem bo Samsung odprl še dve točki PIN v Hyde Parku ter v olimpijskem parku.

Oblika Samsung Mobile PIN
Samsung Mobile PIN je edinstvena steklena struktura, ki omogoča preprosto menjavo lokacije. Ena najznačilnejših zunanjih lastnosti PIN je stena, ki je izdelana iz dvosmernega prilagojenega zrcalnega stekla. Pohištvo v prostoru PIN je posebej izdelano za doživljanje in predstavitev proizvodov; je fleksibilno in raztegljivo ter se tako prilagaja vsaki lokaciji.

Dodatni dogodki
Obiskovalci bodo tudi povabljeni k sodelovanju v inovativnih dogodkih, ki obkrožajo območje prostora PIN, na primer dogodek GALAXY Studio. Z uporabo naprav GALAXY S III ter GALAXY Note bodo imeli uporabniki priložnost v stiku z napravo spoznati edinstvene in zabavne možnosti Samsungovih pametnih telefonov. Med drugim se bodo lahko obiskovalci pomerili tudi v risalnem natečaju, ki bo potekal z GALAXY Note.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki