marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Samsung Mobile PIN, prostor vrhunskih doživetij za predstavitev GALAXY S III


25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics predstavlja Samsung Mobile PIN, inovativni prostor, ki bo ena prvih evropskih lokacij, na kateri bo od 29. maja dalje v Londonu potekala maloprodaja telefonov GALAXY S III neposredno končnim kupcem.

Da bi proslavili lansiranje svojega paradnega pametnega telefona GALAXY S III, pri Samsungu uvajajo Mobile PIN, prvi prostor vrhunskih doživetij. Samsung Mobile PIN spodbuja uporabnike k neposredni interakciji z najnovejšo intuitivno tehnologijo in uporabi Samsungovih rešitev. Konceptualna zamisel PINa je premičneo doživetje z razpoznavnim znakom, podobnim igli ali žebljičku na zemljevidu.

Younghee Lee, član upravnega odbora ter vodja globalnega marketinga za segment mobilnih komunikacij pri Samsungu, je dejal: "V tem dinamičnem in energičnem prostoru je dobrodošel vsakdo, ki želi v celoti doživeti vse bistvene lastnosti Samsungovih mobilnih proizvodov in uživati v njih."

Obiskovalcem PINov bodo na voljo usposobljeni strokovnjaki, ki bodo delili svoje znanje o produktih in predstavljali Samsungove novosti. Kupcem pa bo omogočeno tudi neposredno doživljanje funkcij, storitev in preizkušanje aplikacij.

29. maja bosta prva Samsungova PINa postavljena v Westfield Shepherd's Bush ter na trgu Old Spitalfields Market. Med poletjem bo Samsung odprl še dve točki PIN v Hyde Parku ter v olimpijskem parku.

Oblika Samsung Mobile PIN
Samsung Mobile PIN je edinstvena steklena struktura, ki omogoča preprosto menjavo lokacije. Ena najznačilnejših zunanjih lastnosti PIN je stena, ki je izdelana iz dvosmernega prilagojenega zrcalnega stekla. Pohištvo v prostoru PIN je posebej izdelano za doživljanje in predstavitev proizvodov; je fleksibilno in raztegljivo ter se tako prilagaja vsaki lokaciji.

Dodatni dogodki
Obiskovalci bodo tudi povabljeni k sodelovanju v inovativnih dogodkih, ki obkrožajo območje prostora PIN, na primer dogodek GALAXY Studio. Z uporabo naprav GALAXY S III ter GALAXY Note bodo imeli uporabniki priložnost v stiku z napravo spoznati edinstvene in zabavne možnosti Samsungovih pametnih telefonov. Med drugim se bodo lahko obiskovalci pomerili tudi v risalnem natečaju, ki bo potekal z GALAXY Note.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki