marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Samsung KNOX Workspace je na MWC 2015 prejel nagrado za najbolj varen produkt


11.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Samsung KNOX Workspace je na MWC 2015 prejel prestižno nagrado v kategoriji "Najboljši produkt ali storitev za zaščito/proti goljufijam". Nagrado, ki jo ob zaključku sejma mobilne telefonije MWC podeljuje zveza GSMA, predstavlja priznanje za najboljšo rešitev ali storitev, ki je bila predstavljena na tekočem kongresu MWC.

Samsung vse od predstavitve celovite varnostne rešitve KNOX pospešeno razvija zmogljivosti mobilne varnosti in tako zagotavlja najnaprednejše varnostne rešitve svojim uporabnikom ter odgovarja na specifične zahteve poslovnih uporabnikov na področju mobilnosti v dinamičnem poslovnem svetu. Novo predstavljeni varnostni sistem KNOX Workspace se ponaša s poenostavljenimi nastavitvami, z najboljšo aplikacijo v svojem razredu ter še okrepljeno zaščito podatkov.

“Pri oblikovanju Galaxy S6 in Galaxy S6 edge smo vedeli, da lepo oblikovan pametni telefon predstavlja le košček mozaika v celotnem procesu," je dejal dr. Injong Rhee, izvršni direktor oddelka za poslovne rešitve v družbi Samsung. “S skupnimi močmi smo zagotovili varnostno platformo, ki je izven ustaljenih okvirjev razmišljanja, je še naprednejša in odgovarja na naraščajoče potrebe IT strokovnjakov in vodilnih kadrov v podjetjih. Z varnostnim sistemom KNOX se bodo poslovni uporabniki hitro prilagodili na eno najbolj varnih mobilnih platform na tržišču, saj je v naših produktih že predložena zaščita strojne in programske opreme proti zlonamernim spletnim napadom. “

Varnostni sistem KNOX Workspace, ki je že naložen na mobilno napravo, je preprosto obvladljiva rešitev za zaščito, ki omogoča zaščito ločenih osebnih in poslovnih podatkov, kar omogoča razvita tehnologija, ki je tako varna, da jo uporabljajo celo v vladnih omrežjih. Samsung KNOX je namreč uspešno prestal tudi stroge akreditacije vlad po svetu in prepričal tudi ameriško, britansko in rusko vlado. Zaposleni se lahko zanesejo na 24/7 zaščito na napravi, ki IT strokovnjakom v resničnem času preko izboljšane mobilne platforme sporoča podatke o morebitnih zlonamernih napadih.

Samsung bo preko programa Samsung Enterprise Alliance (SEAP) z združevanjem MDM (mobile device management) in dobavitelji poslovnih rešitev tudi v prihodnje zagotavljal varen ekosistem za poslovne partnerje. V program SEAP so, med drugimi, vključena podjetja Airwatch (VMware), Blackberry, CA Technologies, Good Technology, MobileIron, Oracle, Salesforce.com in SAP.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki