marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Samsung izdal Level, novo serijo vrhunskih avdio pripomočkov za mobilne naprave


30.04.2014
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Electronics Co., Ltd, je danes predstavil svojo novo serijo vrhunskih slušalk Samsung Level, ki so plod Samsungovih bogatih izkušenj na področju prestižnih avdio naprav. Te slovijo po vrhunskem naravnem zvoku, izjemnem udobju, prenosljivosti in stilski dovršenosti, v vsem tem pa zdaj lahko uživajo tudi uporabniki mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Serijo Level sestavljajo tri vrste slušalk, ki bodo zadovoljile različne potrebe in okuse potrošnikov: Level Over, Level On in Level In. Vse omogočajo prejem dohodnih klicev med poslušanjem različnih vrst zvočnih posnetkov in popolno sozvočje s Samsungovimi vodilnimi storitvami za mobilne naprave.

»Samsung razume, kako pomembna sta glasba in zvok našim uporabnikom,« je povedal J. K. Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. »S serijo Level smo ustvarili izjemno zbirko avdio opreme z naravnim zvokom, prestižnim dizajnom in optimiziranim nadzorom, ki je namenjena predvsem uporabnikom mobilnih naprav.«

Level Over so Samsungove paradne naglavne slušalke, ki imajo visoko-definiran naraven zvok, udobno ergonomsko obliko, tipke za nadzor na dotik in brezžično povezavo Bluetooth.

50-milimetrski zvočniki z dinamičnim gonilnikom so izdelani iz visokokakovostnega neodima, ki je 30 odstotkov močnejši od običajnih magnetov, zato je zvok bolj globok in naraven. Rob membrane iz bio celuloze preprečuje resonanco med membrano in ohišjem, s tem pa odpravi neželene vibracije. Level Over imajo hibriden tip aktivnega odstranjevanja šumov (ANC), tako v slušalkah kot v mikrofonu, slednji pa pobere zvoke, ki jih sistem blokira, zato lahko uporabniki uživajo v kristalno jasnem zvoku.

Uporabniki si lahko naložijo tudi aplikacijo Samsung Level, bodisi iz trgovine Google Play ali Samsung Apps, ki je namenjena nadgradnji izkušnje s slušalkami Level Over. Z njo uporabniki prilagodijo nastavitve med poslušanjem glasbenih in večpredstavnostnih datotek ali pa ponastavijo zvok s pomočjo naprednega zvokovnega izenačevalnika, ki se imenuje Samsung SoundAlive. SoundAlive omogoča uporabo 3D zvočnih, nizkotonskih in drugih učinkov pri vseh vrstah večpredstavnostnih datotek, od glasbe, filmov, iger, do spletnih posnetkov, ter 25 zvočnih prednastavitev, kot so Pop, Rock, Jazz in celo Concert ali Café. Aplikacija Samsung Level ima še pameten varnostni nadzor, ki preprečuje izgubo sluha zaradi preglasnega zvoka, ter funkcijo za branje besedila na mobilni napravi.

Level On so kompaktne naglavne slušalke, ki ob izjemnem udobju prinašajo še vrhunski zvok, z njimi pa bo užitek poslušanja glasbe na poti neprimerno boljši kot kadarkoli. Slušalke s 40-milimetrsko dvoplastno membrano so zasnovane tako, da poustvarjajo naraven in jasen zvok, ki boža naše bobniče.

Level In so in-ear slušalke, ki prinašajo presunljivo zvočno izkušnjo za vsakršno aktivnost in vse vrste zvočnih datotek. To omogoča zmogljiv trosistemski zvočnik, ki naravno pokrije vse nizke, srednje in visoke tone, ob tem pa jasno loči zvoke in jih naredi polnejše.

Serija Samsung Level bo naprodaj v Sloveniji konec maja. V nekaterih državah pa bo na voljo tudi v Samsungovi spletni trgovini (store.samsung.com).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki