marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaOppo postal polnoleten
05.10.2022

Kitajska blagovna znamka Oppo je dopolnila 18 let in tako postala "polnoletna". Ob tej priložnosti je podjetje ustanovilo globalno skupnost Oppo (community.oppo.com), ki bo delovala kot vključujoč in odprt ekosistem za vse uporabnike Oppo, da bi jim olajšala sodelovanje, interakcijo in izmenjavo informacij.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

članki

Samsung s tiskanjem oglasnega plakata prikazal zmogljivosti tipala ISCOCELL HP1


08.06.2022
Objavil: Dare Gliha

Samsung je septembra lani predstavil svoje 200-milijonsko tipalo ISCOCELL HP1, vendar še vedno nismo videli naprave, ki bi to tipalo uporabljalo. To se bo morda spremenilo julija s prihajajočim Motorolinim telefonom, Samsung pa je sedaj objavil videoposnetek s podrobnostmi o zmogljivostih senzorja.

Cilj videoposnetka je prikazati količino podrobnosti, ki jih lahko tipalo HP1 ohrani. Čeprav za predstavitev novega tipala ni bil uporabljen noben telefon, smo ga videli priključenega na napravo Frankenstein s testno ploščo, zunanjim zaslonom in dodatnim objektivom, ki je skupini Samsungovih inženirjev omogočila zajemanje podrobnih fotografij mačk.

Končna fotografija z 200 MP je bila nato natisnjena na industrijskem tiskalniku, rezultat pa je platno velikosti 28 x 22 metrov, sestavljeno iz dvanajstih ločenih 2,3 metra dolgih delov, ki so jih sešili skupaj in obesili na stavbo. Dejansko fotografijo so seveda optimizirali in prilagodili fotografi v ozadju, glavna ugotovitev ob tem pa je, da lahko slike povečate in obrežete, ne da bi pri tem izgubili podrobnosti.

Samsungovo tipalo HP1 prinaša povsem novo tehnologijo združevanja slikovnih pik, imenovano ChamelonCell, ki lahko združi do šestnajst slikovnih pik v različne ločljivosti, ki segajo od 12,5 MP posnetkov z razmikom slikovnih pik 2,56 μm do 50 MP posnetkov (1,28 μm slikovnih pik) ali nativno 200 MP (0,64 μm slikovnih pik), odvisno od vaših potreb.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki