marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Samsung Internet 15.0 Beta zagotavlja še več zasebnosti


21.07.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung je izdal beta različico Samsung Internet 15.0, ki predstavlja nove funkcije za olajšanje življenja uporabnikov in nadaljnjo zaščito uporabniških podatkov z izboljšanimi funkcijami zasebnosti.

»Samsung si nenehno prizadeva ponuditi najboljšo mobilno izkušnjo, hkrati pa z naprednimi funkcijami zasebnosti zagotavlja načine za ohranjanje zasebnosti osebnih podatkov,« je povedal podpredsednik in vodja skupine za spletne raziskave in razvoj ter mobilno komunikacijo pri podjetju Samsung Electronics Du Kim. Dodal je, da »Samsung Internet 15.0 beta zagotavlja najboljše iz obeh svetov s preprostimi orodji, ki uporabnikom pomagajo pri hitrejšem brskanju, pri čemer ohranjajo nadzor nad svojmi osebnimi podatki.«

Pametna zaščita uporabnikov pred sledenjem na spletnih straneh
Samsung Internet 15.0 beta uporabnike varuje pred zajemanjem prstnih odtisov (»fingerprinting«) – tehniko, ki spremlja uporabo omrežja za povezovanje podatkov o uporabnikih. Samsung Internet 15.0 beta z izboljšano tehnologijo proti sledenju zdaj pomaga zagotoviti, da podatki o uporabnikih ostanejo zasebni.

Samsung Internet 15.0 beta uporabnikom omogoča odstranjevanje podatkov, ki so shranjeni v njihovih napravah, in zagotavlja večji vpogled v to, kaj bo odstranjeno. Ko uporabnik vklopi skrivni način (»Secret mode«), brskalnik privzeto še naprej deluje v skrivnem načinu, s čimer se odpravijo dodatni koraki vsakokratnega vklopa načina.

Hitro iskanje in krmarjenje
Samsung Internet 15.0 beta ponuja nov intuitiven pripomoček za iskanje, s katerim je iskanje informacij z začetnega zaslona lažje kot kadar koli prej. Poteka hitro in preprosto. Uporabniki morajo le vnesti ali izgovoriti iskalno poizvedbo za iskanje v spletu.

Za še bolj brezhibno izkušnjo brskanja Samsung Internet 15.0 beta začasno shrani prejšnje spletne strani, tako da jih uporabniki lahko hitro znova pridobijo, ne da bi se morale prej naložiti, kar zmanjša porabo podatkov, ko uporabniki prehajajo med stranmi.

Po obdobju preizkušanja različice beta bo Samsung Internet 15.0 uradno zagnan konec poletja. Če že uporabljate Samsung Internet, pa boste o tem, da je na voljo končna različica, prejeli tudi obvestilo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki