marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Samsung Internet 15.0 Beta zagotavlja še več zasebnosti


21.07.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung je izdal beta različico Samsung Internet 15.0, ki predstavlja nove funkcije za olajšanje življenja uporabnikov in nadaljnjo zaščito uporabniških podatkov z izboljšanimi funkcijami zasebnosti.

»Samsung si nenehno prizadeva ponuditi najboljšo mobilno izkušnjo, hkrati pa z naprednimi funkcijami zasebnosti zagotavlja načine za ohranjanje zasebnosti osebnih podatkov,« je povedal podpredsednik in vodja skupine za spletne raziskave in razvoj ter mobilno komunikacijo pri podjetju Samsung Electronics Du Kim. Dodal je, da »Samsung Internet 15.0 beta zagotavlja najboljše iz obeh svetov s preprostimi orodji, ki uporabnikom pomagajo pri hitrejšem brskanju, pri čemer ohranjajo nadzor nad svojmi osebnimi podatki.«

Pametna zaščita uporabnikov pred sledenjem na spletnih straneh
Samsung Internet 15.0 beta uporabnike varuje pred zajemanjem prstnih odtisov (»fingerprinting«) – tehniko, ki spremlja uporabo omrežja za povezovanje podatkov o uporabnikih. Samsung Internet 15.0 beta z izboljšano tehnologijo proti sledenju zdaj pomaga zagotoviti, da podatki o uporabnikih ostanejo zasebni.

Samsung Internet 15.0 beta uporabnikom omogoča odstranjevanje podatkov, ki so shranjeni v njihovih napravah, in zagotavlja večji vpogled v to, kaj bo odstranjeno. Ko uporabnik vklopi skrivni način (»Secret mode«), brskalnik privzeto še naprej deluje v skrivnem načinu, s čimer se odpravijo dodatni koraki vsakokratnega vklopa načina.

Hitro iskanje in krmarjenje
Samsung Internet 15.0 beta ponuja nov intuitiven pripomoček za iskanje, s katerim je iskanje informacij z začetnega zaslona lažje kot kadar koli prej. Poteka hitro in preprosto. Uporabniki morajo le vnesti ali izgovoriti iskalno poizvedbo za iskanje v spletu.

Za še bolj brezhibno izkušnjo brskanja Samsung Internet 15.0 beta začasno shrani prejšnje spletne strani, tako da jih uporabniki lahko hitro znova pridobijo, ne da bi se morale prej naložiti, kar zmanjša porabo podatkov, ko uporabniki prehajajo med stranmi.

Po obdobju preizkušanja različice beta bo Samsung Internet 15.0 uradno zagnan konec poletja. Če že uporabljate Samsung Internet, pa boste o tem, da je na voljo končna različica, prejeli tudi obvestilo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki