marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Samsung Innov8 zvezda zaključne prireditve World Cyber Games 2008


08.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je svoje zmogljive naprave in rešitve predstavil na zaključni prireditvi World Cyber Games (WCG) 2008 v Kölnu v Nemčiji. Letošnja prireditev je bila tudi gostiteljica prvega tekmovanja v mobilnih igrah, Samsung Mobile Challenge (SMC), ob tej priložnosti pa je Samsung predstavil idealne naprave za mobilno igranje.

Samsung Innov8, uradni telefon prireditve WCG 2008, je bil uporabljen za državno prvenstvo SMC in je navdušil ljubitelje mobilnih iger z vsega sveta.

Samsung je v okviru WCG od junija do oktobra organiziral zelo uspešna državna tekmovanja SMC v devetih državah po vsem svetu (v Koreji, ZDA, Indiji, Singapurju, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Rusiji ter na Kitajskem). Zaključno tekmovanje je potekalo v Kölnu.

Obiskovalci WCG so imeli priložnost na različne načine izkusiti najnovejši večpredstavni Samsungov mobilnik Innov8. Na razstavnem prostoru Samsunga jim je bil namenjen poseben igralno-tekmovalni prostor, poleg tega pa je Innov8 imel tudi svoj kiosk. Na prizorišču dogodka je stal tudi Samsungov tovornjak »Sensation truck«, kjer je bilo telefone mogoče tudi kupiti.

Samsung je priložnost izkoristil za predstavitev lastne igre Wise Star, ki jo je mogoče igrati na vseh Samsungovih mobilnih napravah, vključno s telefoni, ultralahkimi prenosniki in predvajalniki MP3.

Geesung Choi, predsednik Samsungovega oddelka telekomunikacij, je ob tem dejal: »Veseli me, da sem se lahko udeležil tega dogodka, saj gre za največje igralsko tekmovanje na svetu. Prepričan sem, da bo Innov8 v vlogi uradnega telefona iger najboljša izbira za večpredstavno zabavo. Samsung bo še naprej razvijal izjemne izdelke, ki bodo navduševali tako igralce iger kot tudi tehnične navdušence, ki od Samsungovih mobilnih naprav pričakujejo največ.«

Samsung Electronics je skoraj 20 let stalni pokrovitelj različnih športnih prireditev, vključno s svetovno priznanimi tekmovanji, kot je World Cyber Games, pri katerem sodeluje že od leta 2000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki