marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Samsung Innov8 zvezda zaključne prireditve World Cyber Games 2008


08.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je svoje zmogljive naprave in rešitve predstavil na zaključni prireditvi World Cyber Games (WCG) 2008 v Kölnu v Nemčiji. Letošnja prireditev je bila tudi gostiteljica prvega tekmovanja v mobilnih igrah, Samsung Mobile Challenge (SMC), ob tej priložnosti pa je Samsung predstavil idealne naprave za mobilno igranje.

Samsung Innov8, uradni telefon prireditve WCG 2008, je bil uporabljen za državno prvenstvo SMC in je navdušil ljubitelje mobilnih iger z vsega sveta.

Samsung je v okviru WCG od junija do oktobra organiziral zelo uspešna državna tekmovanja SMC v devetih državah po vsem svetu (v Koreji, ZDA, Indiji, Singapurju, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Rusiji ter na Kitajskem). Zaključno tekmovanje je potekalo v Kölnu.

Obiskovalci WCG so imeli priložnost na različne načine izkusiti najnovejši večpredstavni Samsungov mobilnik Innov8. Na razstavnem prostoru Samsunga jim je bil namenjen poseben igralno-tekmovalni prostor, poleg tega pa je Innov8 imel tudi svoj kiosk. Na prizorišču dogodka je stal tudi Samsungov tovornjak »Sensation truck«, kjer je bilo telefone mogoče tudi kupiti.

Samsung je priložnost izkoristil za predstavitev lastne igre Wise Star, ki jo je mogoče igrati na vseh Samsungovih mobilnih napravah, vključno s telefoni, ultralahkimi prenosniki in predvajalniki MP3.

Geesung Choi, predsednik Samsungovega oddelka telekomunikacij, je ob tem dejal: »Veseli me, da sem se lahko udeležil tega dogodka, saj gre za največje igralsko tekmovanje na svetu. Prepričan sem, da bo Innov8 v vlogi uradnega telefona iger najboljša izbira za večpredstavno zabavo. Samsung bo še naprej razvijal izjemne izdelke, ki bodo navduševali tako igralce iger kot tudi tehnične navdušence, ki od Samsungovih mobilnih naprav pričakujejo največ.«

Samsung Electronics je skoraj 20 let stalni pokrovitelj različnih športnih prireditev, vključno s svetovno priznanimi tekmovanji, kot je World Cyber Games, pri katerem sodeluje že od leta 2000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki