marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Samsung in upday predstavljata novo aplikacijo za eSports novice


07.07.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung in upday sta združila moči in izdala Jaxon, povsem novo aplikacijo z eSports novicami. Aplikacija ljubiteljem eSportsa prinaša najnovejše eSports novice pa tudi novosti o naslovih iger, kot so League of Legends, Dota 2, Fortnite, CS: GO in Valorant. Jaxon je na voljo za prenos v Galaxy Store in Google Play Store.

Področje eSportsa se hitro širi in privablja predvsem vse več mladih oboževalcev. Leta 2021 se je občinstvo eSportsa povečalo za 8,7 % na 474 milijonov, kar je 19 % več kot v letu 2019. To občinstvo bo še naprej raslo s sestavljeno letno stopnjo rasti (CAGR) 7,7 % na 577,2 milijona do leta 2024.

Ker je eSports danes globalni fenomen, želijo oboževalci spremljati najnovejše novice in trende. Hkrati s povečanim apetitom po relevantni vsebini narašča tudi želja po vse širši in bolj raznoliki vsebini. Poleg spletnih prenosov turnirjev oziroma ligaških tekmovanj v eSportsu na Twitchu in na YouTubu si mnogi oboževalci želijo platformo, ki združuje in razvršča najbolj razburljive dogodke v svetu eSportsa. Zato je Samsung je v sodelovanju z aplikacijo upday razvil posodobljeno platformo za novice, ki oboževalcem ponuja najnovejše eSports novice in vsebine. Z aplikacijo Jaxon uporabniki ne dobijo samo pregleda nad vsemi relevantnimi novicami, temveč tudi skrbno izbrano vsebino, nad katero bdi izkušena uredniška ekipa.

Na aplikaciji Jaxon si oboževalci lahko ogledajo najnovejše vsebine, kot so komentarji, vznemirljive zgodbe o tekmah in ekskluzivni intervjuji iz iger, ki so jim všeč, kot so League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota 2 in Valorant.

Da bi uporabnike aplikacije Jaxon čim bolj približali dogajanju, Samsung in upday načrtujeta partnerstva z različnimi založniki iger in igralci iz eSports sveta. Tako bodo izbrani vplivneži, kot so Medic (League of Legends), AndersOnFire (CS: GO) in MitchMan (Valorant), na mesec izdelali vsak po dva ekskluzivna videa.

Uporabniki lahko prilagodijo način prikaza in vrsto novice tako, da sledijo kanalom svojih najljubših iger. Podobno velja za aktualni spletni prenos, ki zbira najpomembnejše eSports novice v celozaslonskem načinu in se osredotoča na videovsebino, ki si jo lahko ogledajo hitro, preprosto in fleksibilno. Prav tako lahko uporabniki izjemno preprosto, z eno samo kretnjo preklopijo na kanal svoje najljubše igre, kjer imajo dostop do ustreznih vsebin v razvrščenem in namenskem viru novic. Integrirana koledarska funkcija omogoča oboževalcem, da preverijo, kdaj se začne naslednji turnir ali kdaj igra priljubljena eSports zvezda.

Še ena posebnost aplikacije je istoimenski lik Jaxon. Namen vesoljskega lika je, da novice o videoigrah prikaže v novi luči. Jaxon bo v središču aplikacije in znamke kot oblikovni element, vplivnež za družbena omrežja, avtor, svetovalec in »offline« osebnost. Jaxon bo zmeraj delil svoje mnenje o aktualnih v eSports temah na zabaven in informativen način.

»eSports je strast za veliko naših uporabnikov,« pravi Benjamin Braun, direktor trženja pri Samsung Europe. »Z aplikacijo Jaxon smo ustvarili eno mesto, kjer lahko ljubitelji eSportsa spremljajo najnovejše novice in vsebine o videoigrah, kar jim omogoča, da nikoli ne zamudijo trenutkov s turnirjev ali najljubših igralcev. Ker vsi, ki igramo Fortnite ali League of Legends, poznamo to veselje, ki ga prinesejo igra in njeni turnirji.«

»Prvič imamo aplikacijo, Jaxon, ki združuje vse najnovejše eSports novice in vsebine v eno dovršeno aplikacijo, kar pomeni, da oboževalci nikdar ne bodo zamudili novic o svojih najljubših eSports igrah, turnirjih in igralcih,« pa poudarja Peter Würtenberger, izvršni direktor updaya.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki