marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Samsung in upday predstavljata novo aplikacijo za eSports novice


07.07.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung in upday sta združila moči in izdala Jaxon, povsem novo aplikacijo z eSports novicami. Aplikacija ljubiteljem eSportsa prinaša najnovejše eSports novice pa tudi novosti o naslovih iger, kot so League of Legends, Dota 2, Fortnite, CS: GO in Valorant. Jaxon je na voljo za prenos v Galaxy Store in Google Play Store.

Področje eSportsa se hitro širi in privablja predvsem vse več mladih oboževalcev. Leta 2021 se je občinstvo eSportsa povečalo za 8,7 % na 474 milijonov, kar je 19 % več kot v letu 2019. To občinstvo bo še naprej raslo s sestavljeno letno stopnjo rasti (CAGR) 7,7 % na 577,2 milijona do leta 2024.

Ker je eSports danes globalni fenomen, želijo oboževalci spremljati najnovejše novice in trende. Hkrati s povečanim apetitom po relevantni vsebini narašča tudi želja po vse širši in bolj raznoliki vsebini. Poleg spletnih prenosov turnirjev oziroma ligaških tekmovanj v eSportsu na Twitchu in na YouTubu si mnogi oboževalci želijo platformo, ki združuje in razvršča najbolj razburljive dogodke v svetu eSportsa. Zato je Samsung je v sodelovanju z aplikacijo upday razvil posodobljeno platformo za novice, ki oboževalcem ponuja najnovejše eSports novice in vsebine. Z aplikacijo Jaxon uporabniki ne dobijo samo pregleda nad vsemi relevantnimi novicami, temveč tudi skrbno izbrano vsebino, nad katero bdi izkušena uredniška ekipa.

Na aplikaciji Jaxon si oboževalci lahko ogledajo najnovejše vsebine, kot so komentarji, vznemirljive zgodbe o tekmah in ekskluzivni intervjuji iz iger, ki so jim všeč, kot so League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota 2 in Valorant.

Da bi uporabnike aplikacije Jaxon čim bolj približali dogajanju, Samsung in upday načrtujeta partnerstva z različnimi založniki iger in igralci iz eSports sveta. Tako bodo izbrani vplivneži, kot so Medic (League of Legends), AndersOnFire (CS: GO) in MitchMan (Valorant), na mesec izdelali vsak po dva ekskluzivna videa.

Uporabniki lahko prilagodijo način prikaza in vrsto novice tako, da sledijo kanalom svojih najljubših iger. Podobno velja za aktualni spletni prenos, ki zbira najpomembnejše eSports novice v celozaslonskem načinu in se osredotoča na videovsebino, ki si jo lahko ogledajo hitro, preprosto in fleksibilno. Prav tako lahko uporabniki izjemno preprosto, z eno samo kretnjo preklopijo na kanal svoje najljubše igre, kjer imajo dostop do ustreznih vsebin v razvrščenem in namenskem viru novic. Integrirana koledarska funkcija omogoča oboževalcem, da preverijo, kdaj se začne naslednji turnir ali kdaj igra priljubljena eSports zvezda.

Še ena posebnost aplikacije je istoimenski lik Jaxon. Namen vesoljskega lika je, da novice o videoigrah prikaže v novi luči. Jaxon bo v središču aplikacije in znamke kot oblikovni element, vplivnež za družbena omrežja, avtor, svetovalec in »offline« osebnost. Jaxon bo zmeraj delil svoje mnenje o aktualnih v eSports temah na zabaven in informativen način.

»eSports je strast za veliko naših uporabnikov,« pravi Benjamin Braun, direktor trženja pri Samsung Europe. »Z aplikacijo Jaxon smo ustvarili eno mesto, kjer lahko ljubitelji eSportsa spremljajo najnovejše novice in vsebine o videoigrah, kar jim omogoča, da nikoli ne zamudijo trenutkov s turnirjev ali najljubših igralcev. Ker vsi, ki igramo Fortnite ali League of Legends, poznamo to veselje, ki ga prinesejo igra in njeni turnirji.«

»Prvič imamo aplikacijo, Jaxon, ki združuje vse najnovejše eSports novice in vsebine v eno dovršeno aplikacijo, kar pomeni, da oboževalci nikdar ne bodo zamudili novic o svojih najljubših eSports igrah, turnirjih in igralcih,« pa poudarja Peter Würtenberger, izvršni direktor updaya.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki